Assassin's Creed III

• Креатор на темата Креатор на темата stick figure
  • Време на започнување Време на започнување
:vozbud:
--- надополнето: 10 мај 2012 во 21:02 ---
:vozbud:
ПА ПА ПА ПА ! Иако бев скептичен во почетокот изгледа играва дека ке бидне уште едно нешто добро излезено од Ubisoft !
EDIT : Release date да не има ? и кога е да не знае некој ?

Part of me wants to fight... and repel all the outsiders.
Part of me... is the outsider.

Многу длабоко. Многу филозофско. Не бе не е за мене ова, за попаметни е.

Според треилеров мислам дека ке бидне нешто од играва.:D

Единствено што ме разочарува за AC3 е што не е крајот, поточно не е со дезмонд и борбата во модерно време. Ако се сеќавам добро, кога излезе AC1 се најавуваше како игра што ќе биде во три дела. Сега ќе го развлечат до бескрај ова.

Единствено што ме разочарува за AC3 е што не е крајот, поточно не е со дезмонд и борбата во модерно време. Ако се сеќавам добро, кога излезе AC1 се најавуваше како игра што ќе биде во три дела. Сега ќе го развлечат до бескрај ова.
Ајде од три пати погоди зошто го развелекуваат...едноставен одговор за пари...ама се додека има добра приказна,долг гемплеј добра графика парите и не се битни толку...е кога ке почнат да зезаат тогаш ке имаме право за дигање на буни и мирни протести :D

Нема повеќе развлекување. Оваа е последната и овде завршува приказната за дезмонд и триото алтаир, ецио, конор. После оваа ке има 2-3 години пауза па може ке се појави нов дел со нова приказна која не е поврзана со предходните :)

Нема повеќе развлекување. Оваа е последната и овде завршува приказната за дезмонд и триото алтаир, ецио, конор. После оваа ке има 2-3 години пауза па може ке се појави нов дел со нова приказна која не е поврзана со предходните :)
Оваа е последната, без продолженија :P? Мора да извадат макар две

Како бе ќе заврши цццц тапа ејјј 3кава изгледа одлично by the way :) али има време до октомври

Многу циго ми изгледа новиов Асасин али ајде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom