Assassin's Creed III

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Ја се испозаебав со акаунтот, забораив и јузер и пасворд и се.. влагање со полиција сега.А убаво ми тргна вчера...

Член од
30 јануари 2009
Мислења
491
Поени од реакции
439
Ја се испозаебав со акаунтот, забораив и јузер и пасворд и се.. влагање со полиција сега.А убаво ми тргна вчера...
симни си го кракот од Theta, со него не ти треба акаунт ;) а и секако акаунтот ти е најверојатно баниран ако си го користел кракот за uplay.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
симни си го кракот од Theta, со него не ти треба акаунт ;) а и секако акаунтот ти е најверојатно баниран ако си го користел кракот за uplay.
Дај линкче во Приватна порака, ама џабе ми е пак одпоново треба да почињам, се напнав куров

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Имресии од играта? (без спојлери) Како што изјавиа овие од Ubisoft, до сега најдобра АС. Што викате вие после изигран период? Јас моментално ја симнувам од Skidrow. Онака од она што го гледав, има доста да се истражува и да се прави

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Имресии од играта? (без спојлери) Како што изјавиа овие од Ubisoft, до сега најдобра АС. Што викате вие после изигран период? Јас моментално ја симнувам од Skidrow. Онака од она што го гледав, има доста да се истражува и да се прави
Најдобра AC до сега indeed. Првпат Assasin's Creed игра да не ми биде досадна. Плукав по игрицава пред да ја пробам но одкако го сторив тоа, what can I say, I'm impressed.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Баш сега читав, многу луѓе се жалат од тоа што играта се чувствува празна. Едноставно немало амбиент како што имаа претходните игри

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Баш сега читав, многу луѓе се жалат од тоа што играта се чувствува празна. Едноставно немало амбиент како што имаа претходните игри
Си читал, не си искусил на своја кожа. И да, го нема тој ДОСАДЕН амбиент како предходните игри.

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
2:30 сати имам изиграно и само што ја завршив втора секвенца xD За сега се ми е одлично освен Draw distance кој поради конзолите е стварно очаен.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Еве, мене уште ми е на download...само да прашам:

Во рецензиите за конзоли кога излезе читав дека имало некои помали багови. Присутни се и на РС верзијата?

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Одиграв едно 2-3 саати но морав да ја избришам бидејќи мојата канта едвај ја тера.

Што знам, не е лош сетингот ама Бостон не ми се допадна, премал делува за да можеш да правиш паркур потези како во претходните делови.

Meanwhile

Член од
25 ноември 2007
Мислења
277
Поени од реакции
193
има некоја солоција за лагот во играта и тоа што на почетокот играта замрзнува и мора да се исклучи?? глеав и други верзии истиот проблем го имаат...утре излегва пач али колку ке го реши проблемот не знам...

Член од
30 јануари 2009
Мислења
491
Поени од реакции
439
Кај мене нема лаг нуту па се исклучува, можда е до конфигурацијата, иначе мене ме нервира шо сега за сега( до конор сум стасан) има премногу cinematics

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
Кај мене нема лаг нуту па се исклучува, можда е до конфигурацијата, иначе мене ме нервира шо сега за сега( до конор сум стасан) има премногу cinematics
исто и кај мене јас повеке од 2/3 ја изиграв и не ја играм веке дека 2 мин играш пола саат видео

Член од
25 ноември 2007
Мислења
277
Поени од реакции
193
не вервам да е до конфигурација од 6гига рам графичка енвидиа 540 2 гига колку да е појака? скапав барање низ страните нема солуција ми се скурчи и играта хах :)

Член од
30 јануари 2009
Мислења
491
Поени од реакции
439
не вервам да е до конфигурација од 6гига рам графичка енвидиа 540 2 гига колку да е појака? скапав барање низ страните нема солуција ми се скурчи и играта хах :)
прочитав негде дека бета драјвери за нвидиа помагале ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom