Assassin's Creed: Brotherhood

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Значит за да ја играм на цел екран, требит да ја појачам графичката, ако добро разбрав?

ps. Имам nvidia 9800 GT и монитор 20' .
Нема потреба да купуваш нова графичка.

И кај мене е така, само што играта ми е стаена на мах резолуција колку што е монитрото и пак е така....иначе мене не ми пречи.
Кај мене се појавија тие црни линии кога резолуцијата на играта ја намалив. Значи на компјутерот резолуцијата ми е 1920 x 1080, а на играта пробав да ја намалам на 1600 .... и се појавија тие црни линии. Иначе имам 23' монитор и ја имав играно и на 8600GT и сега ја играм на GT430, се додека исти беа резолуциите немав никаков проблем ни на двете графички

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Шише? Пластично? Претпоставувам не, ама не е битен ударот, битни се последиците.
Поради battletoads имав џудо мастер ин д' мејкинг момент, после не ми вртеше 3D срања компјутерот, па си купив нов.
Ако игра не ве натера барем еднаш да сакате да скршите нешто или да наполните ќесе со пикавци, тогаш времето е џабе потрошено.
На Baldur's Gate сум кршел тастатури, заради Operation Flashpoint звучниците си добија една дупка на горната страна, па уште ги користам да се присеќавам.
Мауси сменив многу, а исто толку ги изеде ѕидот. Мониторот не го мавам, ептен заради LCD ранливоста.
Додека ја играте Creed, незнам дали еднаш ќе го добиете тој нагон. Попрво ќе си откопчате патентот од целиот тој boob-fest.
Изгледај го ова http://www.escapistmagazine.com/videos/view/extra-credits/2454-Easy-Games
Незанам каква е оваа, ама знам дека елементот во игрите кој те тера да кршиш прсти, монитори, и звучници не е добар елемент.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Нема потреба да купуваш нова графичка.

Кај мене се појавија тие црни линии кога резолуцијата на играта ја намалив. Значи на компјутерот резолуцијата ми е 1920 x 1080, а на играта пробав да ја намалам на 1600 .... и се појавија тие црни линии. Иначе имам 23' монитор и ја имав играно и на 8600GT и сега ја играм на GT430, се додека исти беа резолуциите немав никаков проблем ни на двете графички
Кај мене на 1680x1050 има црни линии горе и доле, играта не е направена за 16:10 монитори, на 16:9 ги нема црните линии, исто и на претходните 2 игри постоеја линиите, очигледно на ubisoft им е премногу тешко да ги поправат... :tapp:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.453
Поени од реакции
30.975
da ne ima nekoj slucajno nekoja informacija za assain 3 nekoj detal dali ima najava za pravenje ova ona.....
Па...
според тоа шо му го кажува Шон на Дезмонд пред да го активира јаболкото Phrygian Cap And The Masonic Eye заедно се појавуваат само во Американската историја поточно Американската револуција, или во Франција, за време на Француската револуција. Ама од кај знаеш, Убисофт па може да изненадат.

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
играва е интересна вака така,а која психопатска приказна се крие позади неа треба богами да си бил гејтс да ја сватиш :)

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.453
Поени од реакции
30.975
Тројката со "Ева" ќе биде :icon_lol:
и длцата и филмовите се напраени да те искеваат у мозок... а уствари зад тоа е многу проста причата како и кај секој навидум тешко разбирлив филм.
таа техника више не проаѓа.
http://www.pubarticles.com/article-the-perfect-explaination-of-assassin-s-creed-brotherhood-ending-1290328601.html
не верувам
На DLC то со Да Винчи, тие шо го собрале Дезмонд ќе му пишат е маил, да не им кажува ништо на Шон и Луси, шо значи дека Луси изглеа преживеала.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Ја симнав и графиката е добра но FPS то е многу слабо,, сепак не поседувам компјутерчиште :) Ја играм на 7мица ,дали доколку ја преинсталирам на XP ке се подобри квалитетот?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.453
Поени од реакции
30.975
Деталите за следната игра од серијалот ќе бидат кажани во Мај.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
за онлајн играње на AC:BROTHERHOOD ке ви треба TUNGLE - програм сличен на гарена..гледам има соба за AC : BROTHERHOOD па да ве известам..инаку преку TUNGLE јас играм F1 2010 :) ако има кандидати да се пробаме...(се извинувам за офф топик) !
На Tunngle имаш за се живо и диво соби, е сега кои од нив проверено работат сеуште не е потврдено. Треба да се испита ова. :)

A

Auditore

Гостин
Ја симнав и графиката е добра но FPS то е многу слабо,, сепак не поседувам компјутерчиште :) Ја играм на 7мица ,дали доколку ја преинсталирам на XP ке се подобри квалитетот?
Да.
Кај мене ФИФА 11 на седмица ореше, на ХП лета.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.369
Поени од реакции
5.761
За ф1 прашуваш...инаку оригинал игри немам се пиратерија !

--- надополнето ---

Епа тоа ми беше поентата да пробате па ако работи играјте ако не јбг... колку толку да помогнам гледам се мачите барате за онлајн па пронајдов тоа и да ве известам...инаку гледав има играчи во собата ..ја играат најверојатно..сепак проверете !
@Mac @Andreas_bild

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Конечно ја завршив приказната и можам да кажам само дека 2ката ми се допадна многу повеќе...

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Jaс сум до пола негде и стварно приказната во двојката е подобра, барем до таму беше подобра. За среќа се друго е подобро од двојката.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
За мене двојката е многу подобра игра, приказната е подобра, мисиите со карневалот и уште многу други беа супер, локациите многу повеќе ми се свиѓаа, поготово Венеција. Единствено подобро нешто во новата е тоа што е добро оптимизирана.

Kajgana Shop

На врв Bottom