Assassin's Creed 2

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
За толку кратко време апдејт нема шанса да напраат, можеби е server maintenance =)

Или па стопирале сервер за да неможат да продолжат со мисиите дур размислат што да прават :)

Златен xbox :smee:

Играва е една од моите најдобри 10 игри у живот што сум ги играл...и ќе ги играм...
Иако ја поминав на PS3 играта е многу јака....
Само пофални зборови...:wink:

Најверојатно сум првиот на форумов што ја игра играта на ПС, и освен на неколку места лошите сенки играта е беспрекорна, ремек дело :) повеќе импресии подоцна :)

Најверојатно сум првиот на форумов што ја игра играта на ПС, и освен на неколку места лошите сенки играта е беспрекорна, ремек дело :) повеќе импресии подоцна :)

Ноуп. :)

Со емулаторот може да се игра до 12 секвенца, уште 2 ми се чини има. Моментално ја завршив четвртата, одлично функционира се.

Gratz, за колку време стигна?

Ти викам мењај графичка. :)

Ај честито, глеј да не ја свртиш во 1 ден...само ме интересира, графички беспрекорна или во секој поглед?

Пошто спомнуваш прво лоши сенки, а викаш се друго е беспрекорно...во поглед на графика?

Упс, Assassins Creed 2 MULTi9 Cracked EMU-SPiRE.

R.I.P. DRM. :/

Во играта единствено не ми се свиѓа што жената со која што спиеш е 10 пати погрда од сестра ти :) Другото е топ. Иначе да DRM failed, What's next?

Иначе не, не е стигната :) не можев да одолеам а да не ја пробам сеуште нецелосно кракираната верзија :)

Делумно failed, бар за оваа игра. Сепак успеаа колку толку да го избегнат неизбежното :)

Во играта единствено не ми се свиѓа што жената со која што спиеш е 10 пати погрда од сестра ти :) Другото е топ. Иначе да DRM failed, What's next?

Иначе не, не е стигната :) не можев да одолеам а да не ја пробам сеуште нецелосно кракираната верзија :)

Нема леб во купување оригинали...:nenene: :)

BTW Ivan, ова уште ми вика Synchronizing saved games... треба да го чекам? да не ќе ми се избрише сејвот?

EDIT:
Еве најдов, првиот чептр за џабе сум го играл, ќе морам пак од ново :(

Врти сучи, Убисофт продаде 8 милиони копии па ги боли сега дека им ја кракнаа.

Туку, јас кецот треба прво да го изиграм. Ај ко ќе му дојде редот.

иначе самиот хакер напишал на постот дека играта не е целосно кракирана и дека треба да почекаме уште малку..
како и да ја ќе пробам и вака..

А и кракиранава верзија ли ќе бара постојана конекција на интернет?

А и кракиранава верзија ли ќе бара постојана конекција на интернет?

Не.

Искочија две верзии, од Spire и Kings, играта е целосно кракната. Само не се знае уште зашто искочија repacks, бидејќи мислам не ви треба нова верзија од играта да инсталирате, ако веќе ја имате онаа што искочи пред месец и пол.
Краковите ќе си ги барате преку торенти, проверено е дека работат и со тоа престанува секаква дискусија за кракови овде. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom