Assassin's Creed 2

• Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Абе дај не зезај треба да чекам до после 15 март???? Јас сеуште чекам да излезе во Европа и надевалќи се до сабота да има торент..... Али сепак вреде да се почека за играва :smir:

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Што гледам на АРЕНАБГ ја има веќе, некој некаква инфотмација да не има за играта???

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Што гледам на АРЕНАБГ ја има веќе, некој некаква инфотмација да не има за играта???
Мислам дека Руската верзија е излезена, сеуште нема англиска.

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Poarno cekajte 16 mart da ispadne oficijalno, otkolku so vakvi shifty verzii, da ne bide kako i so prviot del, ruska verzija so angliski zvuk, pa paga na vratata kaj erusalim, pa patchovi pa sto ti ja znam uste ne.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Луѓе, играта излезе пред три дена во Европа, официјално. Ја има и на Steam.

Кракот е работатва, а не руска или англиска верзија.
Прашање е дали воопшто ќе направат крак.

Заштитава вака нешто работи. Ти ја немаш 100% играта локално туку 99%. И пред почетокот на секоја мисија, играта си го симнува тоа што треба за да можиш да ја играш. И после од кога ќе заврши мсијата го бриши тоа (најверојатно) и си зема друго за следната мисија. Зафкната заштита имаат.

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Ако немаш нема играње... :toe:
Тапа е Unofficial.Играта заклучно излегува на 9 март,во вторник.Затоа фино лепо да си почекаме сите,поголем ќар ке имаме,а не вака крај не работи интернет блабла...:tv::smir:

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
дали некој има информација за кракот?:)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
дали некој има информација за кракот?:)
Ubisoft:

We're happy to say ACII & SH5 are withstanding the efforts to crack them.We see the rumors but still confirm no valid cracked versions exist

+​

Our servers are under attack again. Some gamers are experiencing trouble signing in. We're working on it and will keep you posted

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Ubisoft:

We're happy to say ACII & SH5 are withstanding the efforts to crack them.We see the rumors but still confirm no valid cracked versions exist

+​

Our servers are under attack again. Some gamers are experiencing trouble signing in. We're working on it and will keep you posted
Кракерите ке умрат кога ке умрат и игрите, према фактот дека игрите не умреле нема ни хакерите, за се има решение па и за UBISOFT :)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Кракерите ке умрат кога ке умрат и игрите, према фактот дека игрите не умреле нема ни хакерите, за се има решение па и за UBISOFT :)
За ПС3ката сеуште нема :):uvo:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не е вистина али ај, да се посмееме.

Наводно меил од Разор :tv:

"Above Assasin's creed 2, we have been working for a while now and have achieved a lot. We went start the program and enter the key no longer needed. Also, if you will disengage from the Internet, the game will not be closed, and will continue to work, but while running only through the Internet. With regard to conservation - the server Ubisoft will begin work on March 5. Then we fly where Proseč files, what are their sizes and other information to create a full pill. Normal tablet poyavistya or 5, or 6. In the extreme case, 7 "
-----------------------------
Be patient, this evening or tomorrow crack to be released.
Protection already vzlomona, crack just gradually completed, that was without bugs

A tippers are silent and wait for crack!

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
А зашто да не ја кракнат играта или да направат гајд (како што беше за COD MW2 Multy) за да си ја играме на раат.. мислам дека ке ја средат за најкасно две недели и ке има Reload верзија на Замунда или слично...

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
дали излезе рароз верзијата или меилот шпекулација ?

Kajgana Shop

На врв Bottom