?
..........
Гостин
знам дека нема асален крак, али ова не тргна ебаго бар да поиграв малкуНапраи формат :tv:
Нема асален крак, тоа е работата.
знам дека нема асален крак, али ова не тргна ебаго бар да поиграв малкуНапраи формат :tv:
Нема асален крак, тоа е работата.
кај да ги барам?Па треба да ги најдеш тие плочите од статуите што се за да го земеш арморот. 6 плочи има.
Не ми текнува сега како беа означени.кај да ги барам?
неам никакви ознаки на мапа, ни на тие трежр мапи шо ги земав не ги покажува...
а ме мрзи сеа на IGN да барам шо е финтата.
Коклку што Infinity Ward пуштија посветени послужувачи толку и Ебисофт ќе пушти пач. Така јас мислам.Сите што сакате да помогнете при нападот на серверите на Убисофт, клик тука
Not Found (aka 404)Сите што сакате да помогнете при нападот на серверите на Убисофт, клик тука
Па така неошо!Not Found (aka 404)
Да не идам офтопик, дали е точно дека играва започнува од истото место кај што завршува кецот?
Како прво, поминаа 2 напада, кој наводно требаа да бидат светски, и ништо не беше успешно, серверот на Ubisoft беше DOWN за неколку минути и пак стартуваше, како второ русите (кој впатем беа иницијатори) нема да пробуваат нов напад, се другово е само трошење на време.Сите што сакате да помогнете при нападот на серверите на Убисофт, клик тука
Каде ја има во Скопје, и ако знаеш колку пари е?Од интернет или од Скопје.
почнува отприлика 2 часа по завршувањето на настаните од кецот со Дезмонд.Not Found (aka 404)
Да не идам офтопик, дали е точно дека играва започнува од истото место кај што завршува кецот?