максовизија
Lunatic
- Член од
- 14 декември 2008
- Мислења
- 1.709
- Поени од реакции
- 126
Нема уште ништо излезено, сеа за сеа се е заебанција..
Неможеш да го скратиш правото на компјутерџиите за дискусија околу кракот и заштитата, нема секој PS3 и XBOX, а сите голем дел ја чекаат за PC, така да не мора да го читас секој пост :wink:Добро, доста околу кракот. Продолжете со дискусија во врска со играва, а не нејзината заштита.
Тоа можеби е така, но има одредени правила кои треба да се следат при дискусија. Една од тие правила е дека пиратеријата, како и дискусии околу истата, не се дозволени.Неможеш да го скратиш правото на компјутерџиите за дискусија околу кракот и заштитата, нема секој PS3 и XBOX, а сите голем дел ја чекаат за PC, така да не мора да го читас секој пост :wink:
Колега а на која конзола играш:smir:?или на PC?така е, не ни оставате простор на нас, тие шо ја играа да си се искажеме :baeh:
хехе најако ми е кога собирам по 10-тина стражари и ги мзгам со Шиавона мечот :tv:
неам уште доволно пари собрано за тој другиот, најакиот во играта, Алтаир ми се чини се викаше...
Напраи формат :tv:Симнав торент, ја инсталирав, се снајдов некако со кракот, ми побара акаунт на ubi.com
средив и со тоа, ја стартувам почнува првата сцена, во лабораторијата тука работи се одлично, потоа легнува типот на тоа машината и почнува новиот лоад кој трае вечно бел екран и ништо не се случува, работи esc, се оди во опции но лоадот не продолзува, тоа беше мојот очаен обид, незнам до што е работата ако некој знае