максовизија
Lunatic
Нема уште ништо излезено, сеа за сеа се е заебанција..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро, доста околу кракот. Продолжете со дискусија во врска со играва, а не нејзината заштита.
Неможеш да го скратиш правото на компјутерџиите за дискусија околу кракот и заштитата, нема секој PS3 и XBOX, а сите голем дел ја чекаат за PC, така да не мора да го читас секој пост :wink:
Колега а на која конзола играш:smir:?или на PC?така е, не ни оставате простор на нас, тие шо ја играа да си се искажеме :baeh:
хехе најако ми е кога собирам по 10-тина стражари и ги мзгам со Шиавона мечот :tv:
неам уште доволно пари собрано за тој другиот, најакиот во играта, Алтаир ми се чини се викаше...
Симнав торент, ја инсталирав, се снајдов некако со кракот, ми побара акаунт на ubi.com
средив и со тоа, ја стартувам почнува првата сцена, во лабораторијата тука работи се одлично, потоа легнува типот на тоа машината и почнува новиот лоад кој трае вечно бел екран и ништо не се случува, работи esc, се оди во опции но лоадот не продолзува, тоа беше мојот очаен обид,незнам до што е работата ако некој знае
![]()