Assassin's Creed 2

• Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Се спушти ќе почнам да ја играм за брзо време, само да најдам малце време. Појма немат реченицава, ама касно е не ми замарајте :pos2:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Добро бе што се деси со играва? ке излага за пц или јас нешто не сум во ред :)

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Абе како завршува овој првиот дел? :) Прошетав секаде гледав на јутуб објаснувања за знаците и..... После тоа ништо нема???

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ја свртев за два дена... многу ме курчи што јаките игри имаат краток крај, COD MW истотака...

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
ја свртев за два дена... многу ме курчи што јаките игри имаат краток крај, COD MW истотака...
Па играј ја со мерак..исполнувај дополнителни мисии,зимај ги пердувите на орлите,играј си со темпларите мора ли одма да се сврти.:toe::)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Шо бе искочена е двојкава? Зашо не ја глеам по торенти?

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
На 5 март излага и за PC (поточно за во Европа) така да околу 10-15 март би требало да има соодветна верзија по торенти...после COD MW2 и од оваа игра очекувам многу

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Па играј ја со мерак..исполнувај дополнителни мисии,зимај ги пердувите на орлите,играј си со темпларите мора ли одма да се сврти.:toe::)
со мерак ја играв бе, ги пљачкав сите, ги кољав темпларите баш асасински со прикривање... али ипак кратка е... не ми е јасно само едно, тоа кога со вујко му у подрумот се симнаа, нели имаше еден аутфит(вајда тој е најакиот армор) како можам да го зеам, и нели кај статуите имаше некој плочи па чекав тие да се вклучат у мисиите али ништо.. .

и таман дочекав РИМ да го отворам коа глеам нема мисии, the fuckin end :wtf:

иам само една забелешка, зашо неможе прикриено да се оди, онака наведнато ко на кантерот со шифт :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.753
Поени од реакции
52.715
со мерак ја играв бе, ги пљачкав сите, ги кољав темпларите баш асасински со прикривање... али ипак кратка е... не ми е јасно само едно, тоа кога со вујко му у подрумот се симнаа, нели имаше еден аутфит(вајда тој е најакиот армор) како можам да го зеам, и нели кај статуите имаше некој плочи па чекав тие да се вклучат у мисиите али ништо.. .
Па треба да ги најдеш тие плочите од статуите што се за да го земеш арморот. 6 плочи има.

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Па треба да ги најдеш тие плочите од статуите што се за да го земеш арморот. 6 плочи има.
Armor of Altair-Најдобриот армор во играта.Изгледа премногу асасински со него:drk::pipi:Иначе еве еден извор каде се објаснува како да се земат глајфови,блабла..
http://wikicheats.gametrailers.com/index.php?title=Assassins_Creed_II_-_PC_PS3_XB360/Collectibles

Kajgana Shop

На врв Bottom