February 26, 2010, во Европа.Добро бе што се деси со играва? ке излага за пц или јас нешто не сум во ред
Ова ќе го сватам како роденденски поклонFebruary 26, 2010, во Европа.
Јок ... За ПЦ е одложена за после март , види на нет .February 26, 2010, во Европа.
Па играј ја со мерак..исполнувај дополнителни мисии,зимај ги пердувите на орлите,играј си со темпларите мора ли одма да се сврти.ја свртев за два дена... многу ме курчи што јаките игри имаат краток крај, COD MW истотака...
Само за ХВОХ 360.Шо бе искочена е двојкава? Зашо не ја глеам по торенти?
со мерак ја играв бе, ги пљачкав сите, ги кољав темпларите баш асасински со прикривање... али ипак кратка е... не ми е јасно само едно, тоа кога со вујко му у подрумот се симнаа, нели имаше еден аутфит(вајда тој е најакиот армор) како можам да го зеам, и нели кај статуите имаше некој плочи па чекав тие да се вклучат у мисиите али ништо.. .Па играј ја со мерак..исполнувај дополнителни мисии,зимај ги пердувите на орлите,играј си со темпларите мора ли одма да се сврти.
Па треба да ги најдеш тие плочите од статуите што се за да го земеш арморот. 6 плочи има.со мерак ја играв бе, ги пљачкав сите, ги кољав темпларите баш асасински со прикривање... али ипак кратка е... не ми е јасно само едно, тоа кога со вујко му у подрумот се симнаа, нели имаше еден аутфит(вајда тој е најакиот армор) како можам да го зеам, и нели кај статуите имаше некој плочи па чекав тие да се вклучат у мисиите али ништо.. .
Armor of Altair-Најдобриот армор во играта.Изгледа премногу асасински со негоИначе еве еден извор каде се објаснува како да се земат глајфови,блабла..Па треба да ги најдеш тие плочите од статуите што се за да го земеш арморот. 6 плочи има.