Арсенал - Челзи 27.12.2010 21.00h

• Креатор на темата Креатор на темата lazzy^
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи

• Вкупно гласачи
    103
Ваква дечурлана највише сакам.Лани кога ве ебевме двапати нигде ве немаше,сега кога и чоро и сакато го буши Челзи најдовте да се јавувате...

Тешко ти е ? Не не интересира нас тоа...

--- надополнето ---

Честито победа до сите фанови на Арсенал,заслужена.Мислам од тоа што гледав до 50-та минута.

Додуша,срамота би било ваков мизерен Челзи да не победите...

--- надополнето ---

Више сум рамнодушен јас,така да само победа може да ме изненади.Порази осетив бајги на сопствена кожа сезонава.

Колку си само контрадикторен со своите постови... Ова можам само некако да го оправдам со годините ? Колку години имаш ? 15-16-17-18 ? М ? тука си негде ? :pos2:

--- надополнето ---

Честитки за симпатизерите на Арсенал.
Не беше Арсенал воопшто силен, колку што Челзи беше очаен, на моменти со однесувањето на теренот и налик на страшно аматерски тим.

:pos2::pos2::pos2:

дено денино :)
Пеер иди бегај бе, ни Фергусон не може да ме убеди дека таа бедна дефиниција на фудбалер со никаков центаршут, никаков дриблинг и никаква самоконтрола заслужува да зима 60 000 фунти и више неделно. И сами гледавте вечерва колку шанси упропасти мисирот. Уше еден од многуте fail англиски фудбалери шо се префорсирани.
Ај сеа гол дае и најјак е. Само шо е брз нишо друго!

Честито победа ганери! Секоја чест за Венгер за составот што го извади, Шамак и Аршавин на клупа и Џуру, РВП и Волкот прв состав. Прво полувреме повеќе тактизирање со по некоја шанса, поконкретни некако ми беа Арсенал. Вилшер изгуби повеќе топки и Волкот како да имаше трема. Второто, откако видоа дека Челзи не е толку силен колку што имаат страв во нивните глави, тргнаа многу храбро што одма се исплати со дебакл од 3:0. Сите на теренот беа феноменални, Вилшер се поправи, Цеск и Сонг ѕверови, одбраната одлична, најслаб на терен убедливо Калу. Резервите на Челзи беа смех невиден, каков Рамирез, Какута, пеза невидена. Дрогба најсебичен на терен, најдобар поединец кај Челзи според мене Иванович, па и Кол не беше толку лош. Тери и Лампард требаше многу порано да заработат картони, посебно Френки кој на 3:0 имаше педерски стартови (намерни). Конечно Арсенал покажа заби во дерби натпревар и го надмина притисокот во ваквите дуели, стварно имаа премногу порази во директните дуели против главните конкуренти. Сосема заслужена победа, без никакви дилеми и судиски грешки. Се прашувам како Челзи со оваа игра ќе го сопреа Јунајтед ако не се одложеше?

article-1342066-0C973F78000005DC-498_634x436.jpg

!

Аа Челзи... слабо е Челзи слабо :)
На почетокот кога беа прво место бев убеден дека ќе освојат премиер лига ама ги снајде злото...

Тешко ти е ? Не не интересира нас тоа...

--- надополнето ---

Колку си само контрадикторен со своите постови... Ова можам само некако да го оправдам со годините ? Колку години имаш ? 15-16-17-18 ? М ? тука си негде ? :pos2:

--- надополнето ---

:pos2::pos2::pos2:

Ти си жив пример како човек може да се уображи и смени за кратко време.

А,до пред два дена беше као фер-коректен навивач,идеше кењаше во наш фанклуб,ни пишуваше поздрави,а сеа победивте после толку време и одма го дигна курето!

Тешка работа,најозбилно.Дебилизам и ренесанса...

Abe se nerviram zasto Chelsea izgubi ne mi se svigase samo odbranata mn se zbunija Ivanovic mn greski napravi ako ne bese Terry
ke isgubija povise.Ftoro poluvreme bese skoro na Chelsea ama pak nisto a od Arsenal Van Persi e drvo nisto ne pokaza spored mene bea Fabregas ,Nasri,Walcott tie!

Abe se nerviram zasto Chelsea izgubi ne mi se svigase samo odbranata mn se zbunija Ivanovic mn greski napravi ako ne bese Terry
ke isgubija povise.Ftoro poluvreme bese skoro na Chelsea ama pak nisto a od Arsenal Van Persi e drvo nisto ne pokaza spored mene bea Fabregas ,Nasri,Walcott tie!

Nemojb e brad da se nervira6.Si go gubi6 zdrafjeto zadzabe.Gledaj tijanskimuabeti na pink 15- i opustise.Weee i ti pa...
Ftoro polufreme nemavme sreca ina43 ce pobedefme..uzfiki4 ajde sega so boltonke p o bedime.Se najdobro pozdravi i 4estitki. pozzzzz

:pos:

Греота батково се изнервирал за џабе.

Пеер иди бегај бе, ни Фергусон не може да ме убеди дека таа бедна дефиниција на фудбалер со никаков центаршут, никаков дриблинг и никаква самоконтрола заслужува да зима 60 000 фунти и више неделно. И сами гледавте вечерва колку шанси упропасти мисирот. Уше еден од многуте fail англиски фудбалери шо се префорсирани.
Ај сеа гол дае и најјак е. Само шо е брз нишо друго!
Добро ,ај во право си,(ма да 2та гола во второ полувреме по негова вина беа али ај) ,а и битно подобар е од обертан(моментално).

Ти си жив пример како човек може да се уображи и смени за кратко време.

А,до пред два дена беше као фер-коректен навивач,идеше кењаше во наш фанклуб,ни пишуваше поздрави,а сеа победивте после толку време и одма го дигна курето!

Тешка работа,најозбилно.Дебилизам и ренесанса...

Мисли како сакаш... Јас сум коректен и фер, и никогаш не сум се вообразил... Барем кога мојот тим губеше две години, јас не барав и копав во минатото, да барам победи на мојот тим од минатото... од времето... Нешто за што ти не знаеш.... Толку од мене...

Читни се погоре и ќе увидиш што си рекол.Неам намера да ти цртам.

Боли а??? Е боли ако така треба... вие станавте тим од кога дојде Роман пред тоа бевте ништо :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom