Арсенал - Челзи 27.12.2010 21.00h

• Креатор на темата Креатор на темата lazzy^
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи

• Вкупно гласачи
    103
Честито победа до сите фанови на Арсенал,заслужена.Мислам од тоа што гледав до 50-та минута.

Додуша,срамота би било ваков мизерен Челзи да не победите...

--- надополнето ---

Више сум рамнодушен јас,така да само победа може да ме изненади.Порази осетив бајги на сопствена кожа сезонава.
Тоа е вистински навивач. Те боли курот, уживај. :)

Ти најде да ми кажуваш...човекот кој пишува само кога Манчестер победува,кога губи којзнае кај е.Али добро од село си,немате струја можда таму,па не ти замеравам..

Во врска со моменталната ситуација сум рамнодушен,а не општо.На утакмицата против Тотенхем скинав живци,неам намера здравјето да го губам за дебили.

Како неутрален фан, утакмицата денес беше неверојатна. Каква само борба имаше и убав фудбал. Арсенал можеше да постигни барем уште еден гол но не успеа во тоа. Незнам зошто Анчелоти реши да се брани од почеток. Според мене заслужена победа на црвените од Лондон и им испраќам честитки на сите навивачи на Арсенал тука на форумов :) :helou:

Браво за Венгер за составот со кој излезе,браво за играчите кој дадоа се од себе :)
Според мене многу битна победа,3 бода им земаме на конкурент за титула и ке се добие голема самодоверба после ова

Go Gunners :)

Честита победа на Арсенал.
Покажа дека треба да се смета на нив во сите конкуренции, а Челзи очигледно има проблеми, не само со поедини играчи, туку и како колектив општо. Се надевам брзо ќе се вратат за да гледаме поинтересн фудбал

Попчиња.... си изгубија чесно поштено. Очекував да победи Челзи, ама со онаа игра шо ја покажаа, и тоа што го постинаа (почесен гол) е многу.

Честитки за симпатизерите на Арсенал.
Не беше Арсенал воопшто силен, колку што Челзи беше очаен, на моменти со однесувањето на теренот и налик на страшно аматерски тим.

Честитки до навивачите на Арсенал. Победија и повеќе од заслужено. Јас ги поддржував Челзи и се надевав на нивна победа ама од она што го прикажаа и ваков пораз им е малку, требаше и поубедливо да загубат. На овој натпревар ми делуваа дури и послаби кога загубија дома од Сандерленд со 0-3.

Честито до фановите на Арнсенал. Заслужено.

Не ја глеав утакмицава, али искрено се изненадив од конечниов резултат. Сеуште не ми се верува дека примија дури 3 гола овој натпревар, не после тие муабети дека натпревар против директните конкуренти ќе послужи како доволен мотив за излез од очајната игра. Очекував тесно да победат 0-1 или 1-2 ама да изгубат рака на срце не очекував.
Дури сега ми е јасно дека Челзи не е тоа што сите очекуваат и што треба да биде, не во овој момент за жал.

Нека им е честито на фановите на Арсенал за оваа победа, се надевам дека ќе им биде една од ретките во иднина :icon_lol:

Ти најде да ми кажуваш...човекот кој пишува само кога Манчестер победува,кога губи којзнае кај е.Али добро од село си,немате струја можда таму,па не ти замеравам..

Во врска со моменталната ситуација сум рамнодушен,а не општо.На утакмицата против Тотенхем скинав живци,неам намера здравјето да го губам за дебили.
Рече почесниот граѓанин на Г-О-С-Т-И-В-А-Р :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom