АРЕА unpluged во Универзална сала - 16.04.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Од кога се пуштени во продажба?
И само ли во Југотон ги има?:)

Од кога се пуштени во продажба?
И само ли во Југотон ги има?:)

Влезниците се продаваат на билетарата на Универзална сала, "Југотон", цвеќара "Розе" во "Веро 2" и "Камарад" во "Рамстор", по цена од 300 денари.

А да, и пуштени се во продажба веќе. :)

Само една забелешка за влезниците... на нив ниту пишува дека се за концертот на Ареа :nerv: Само време и место, како да не можеле да напишат Ареа... :raz:

Само една забелешка за влезниците... на нив ниту пишува дека се за концертот на Ареа :nerv: Само време и место, како да не можеле да напишат Ареа... :raz:

Тоа се стандардните карти на Универзална Штала.

Што има да има бе..си има карти пуштени во продажба,после долго преговарање решив да одам на Ареа!
Морам сограѓаниве да ги гледам,не смеат да се пропушат.:pipi:

Кај и да е деновиве купувам карта.

See you there. :)

Нема да има карти во тобако? Ко да слушнав така на бекстејџ ама не сум сигурен

Леле само да не се потрошат картите пред да одлучам дали да идам или да не идам...

Сеа го чекам да пише тој ОлдСкул,како ли беше,дека Ареа свиреле за пари.
Прават концерт во Универзална со цена на карти од 300 денари,ептен евтино и симболично.
Кој прави концерт во Универзала за 300 денари?

Едвај чекам да дојде 16-ти,ќе одам со фино друштво,и ко што рече Ла Еспањола,локал-патриотски ќе бидам во првите редови и ќе пејам на ,,Колку ми значиш,, ,,Сите мои слики,, ,,Јас сум ти пријател,, ,,Нешто недостасува,, ,,Рашири Крилја,, и останати песни!

Како ќе ми се фати,6 дена пред Ареа,на Рибља Чорба..мхм мхм мхм...:tv:

Анплагд концерт ја рачунам да биде за седење , гледањ и уживање у овој стил

Така ?

Анплагд концерт ја рачунам да биде за седење , гледањ и уживање у овој стил

Така ?

Да :) Само сигурно со нешто повеќе инструменти, пред се гудачки- ќе имаат некои верзии така правено :)
Нешто не чини тоа? :)

не бе таман си е .. си има свој ШМЕК тоа :)

Ивица растура,секоја чест.
Опасен гитарист и музичар е.

Дефинитивно присуствувам :) само да најдам уште некој за друштво, ама не би требало да биде проблем тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom