Апсурдни модни трендови

Фарбани веѓи.
Незнам дали може да се вметне во селекцијата на апсурдни модни трендови,али јас неодамна сретнав девојка со фарбани веѓи и ми се допадна.(Сликава е пример)
visoka-moda-skjapareli-se-pretstavi-so-skulpturalni-silueti-i-masiven-nakit-396202
Автоматски споено мислење:

јас сум влакнест ко тој типот што си го постирала на втората слика.
Прво крајно е непријатно да работиш во кујна лето на +50 степени во "џемпер" невиден склет,постојано се потиш и се чешаш. Второ,работам со брашно,и многу е нехигиенски,и мене ми е крајно непријатно кога влакната на рацете ми се замесуваат во тесто...плус работам при виоки температури и постојано ги горам и смрди.
Маж ми изглеа многу се горел кога до лакт нема влакна хахаха

видов дека има и една тема за трендови кои не ни се допаѓаат (ама не чудни како ова со мишкиве). Пево мислев за таму се вегиве можда, дека едно време имаше стварно мода и доста манекенки се фарбаа вака. Ама може најубаво да ги споиме темите ;)

Маж ми изглеа многу се горел кога до лакт нема влакна хахаха

видов дека има и една тема за трендови кои не ни се допаѓаат (ама не чудни како ова со мишкиве). Пево мислев за таму се вегиве можда, дека едно време имаше стварно мода и доста манекенки се фарбаа вака. Ама може најубаво да ги споиме темите ;)
Јас ако не ги издепилирам рацеве,можам да се запалам кога работам на газ,озбилно.
Мене чесно ми се допадна девојката,и ја не би го сместил во апсурд,или не ми се допаѓа.Може невообичаен моден тренд ))))

Мене чесно ми се допадна девојката,и ја не би го сместил во апсурд,или не ми се допаѓа.Може невообичаен моден тренд ))))
Јас ги фарбав веѓите кога бев плавуша, да не отскокнуваат дека црна ми е природната боја, и супер си бев, изгледав како да сум природно блонди. :)
Само да додадам дека фарбање на веѓи го правев на фризер, кај стручни лица, не сама по дома :D

Јас ги фарбав веѓите кога бев плавуша, да не отскокнуваат дека црна ми е природната боја, и супер си бев, изгледав како да сум природно блонди. :)
Само да додадам дека фарбање на веѓи го правев на фризер, кај стручни лица, не сама по дома :D
Јас знам девојки,кој ги имаат осветлувано,али за фарбање,дознаев неодамна.Јас гледам позитивно,мене ми се допаѓа,и дефинитивно е боље така,одколку да делат ))))

Јас знам девојки,кој ги имаат осветлувано,али за фарбање,дознаев неодамна.Јас гледам позитивно,мене ми се допаѓа,и дефинитивно е боље така,одколку да делат ))))
Јас ги осветлував зашо ми викаа дека со темни веги сум изгледала секогаш накурчена хахаха ида, ми ги правеше другарка ми фризерка иначе ја ако ги правев без веги ќе останев гарант

Јас ги осветлував зашо ми викаа дека со темни веги сум изгледала секогаш накурчена хахаха ида, ми ги правеше другарка ми фризерка иначе ја ако ги правев без веги ќе останев гарант
ја знам една без коса така шо остана,хахахахаха
прво бланширање со 21% хидроген,за после еден саат,да се фарба светла плава,практично бела,локни и паѓаа,страшно

Karen Elson

A0-A2395-C-D37-B-46-D2-90-D1-D77447-FED6-BD.jpg

Црвена коса, осветлени веги

Коа сме кај веѓите.
Цвикната веѓа,јас од неодамна почнав повторно да ставам рецка на веѓата ))))
20210126-174215
Неееее дааајјјх, ова беше мода во 80-90 така?
дај ќе ти цвикнам една па природно да ти се појави белег

Х
Неееее дааајјјх, ова беше мода во 80-90 така?
дај ќе ти цвикнам една па природно да ти се појави белег

Ахахаха зашо бе одма Дрејк...таква густа,гајтан, моновеѓа имам,со боксирач ќе трба да ме цвикнеш,хахаха
90 беше мода да..

темата е за чудни и апсурдни трендови, може да има и понепријатни работи и мнпгу слики од гугл, нема што да се пецкаш со членовите :) кажи ни ти дали и каде се депилираш? Мене ми е убаво да скратам влакната во гаќи, а и на жена ми. Да ставам слика? :D

Немам ја влакна , ја сам ќосето. И не пецкам ја никога, сами меѓу себе се пецкав. Иначе не треба, ја у туѓе гаќе нос не га брцам. :P

Немам ја влакна , ја сам ќосето. И не пецкам ја никога, сами меѓу себе се пецкав. Иначе не треба, ја у туѓе гаќе нос не га брцам. :P
Можам да ти дадам малце ако то треба ))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom