Апсурдни модни трендови

EnnWTYS.jpg
c16rGNg.jpg

ем боени заби ем пробиен заб за пирс,

2FIlc1P.jpg
0rQSOEe.jpg
inL6Jev.jpg
Ова се флуоресцентни навлаки,за на журка

... апсурден моден тренд, да се биде женско со силна шминка, како нов увезен тренд за машка популација, ама да си ја задржат машкоста само на брада, не знам до каде ќе иде светот вака, гледајќи ги „талентиве“ не знам дали да се смеам или да плачам!

8445-16052G03Q4F9.jpg

...да видам да не верувам, дека би се прифатил ваков моден тренд, па затоа го уврстувам во апсурден, офис костум, каде панталоните имаат многу скратени ногавици,

ice_screenshot_20210204-211402.jpeg ice_screenshot_20210204-211327.jpeg

Прегледај го приврзокот 282493

...да видам да не верувам, дека би се прифатил ваков моден тренд, па затоа го уврстувам во апсурден, офис костум, каде панталоните имаат многу скратени ногавици,

Прегледај го приврзокот 282496 Прегледај го приврзокот 282497
Топ,ја би носел ваков шорц

7fb23fab008c18a66d0a291e38e7e66b.jpg imagesрт.jpg

...шарени и колоритни чорапи со класично одело и црни класични обувки!

fashion-men-vintage-colorful.jpg

...,, овааа,, е ,,овој,, леле како не разликуваш, куј знае што можеш да свирнеш после 5 пива :pos:
Три четири ракии испив пред 3 саати...WTF, чекај да протријам очи. :shook: Од овакви ситуации знае да не ми се дигне со денови :LOL:

Прегледај го приврзокот 282832 Прегледај го приврзокот 282834

...шарени и колоритни чорапи со класично одело и црни класични обувки!

Прегледај го приврзокот 282833

Јас овој тренд го практикувам, ако се иднесува на се темно и само чорапите шарени

А богами и симпатично ми е кај одредени колеги што носат шарени чорапи со одела :D само тоа го применува исклучиво геј популацијата, изгледа на другите не им е баш по ќеиф

А богами и симпатично ми е кај одредени колеги што носат шарени чорапи со одела :D само тоа го применува исклучиво геј популацијата, изгледа на другите не им е баш по ќеиф
Не разбирам зошто само геј популација? Јас познавам повеќе машки кои носат шарени чорапи со одело ниту е чудно ниту невообачено и најмалку геј асоцијативно...
И многу добро изгледа :)

Не разбирам зошто само геј популација? Јас познавам повеќе машки кои носат шарени чорапи со одело ниту е чудно ниту невообачено и најмалку геј асоцијативно...
И многу добро изгледа :)
Не викам дека треба само геј популација, туку јас го имам сретнато кај нив :) инаку кажав дека ми е баш симпатично :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom