Апсурдни модни трендови

На работа после летните одмори се врати една целата со бисерчиња накитена

мене малку језивко ми е ова...би ставиле вакво нешто?
599386-DA-AC84-4736-B55-D-21-B5-CE6-F5-CE4.jpg

7372-F14-A-FA77-419-C-B81-B-ACDB79-DD4-FEA.jpg

47519-F31-B867-421-B-8-AC6-84-CFFD4-CC2-CF.jpg
На врат,мене ми се свиѓа,ептен

На работа после летните одмори се врати една целата со бисерчиња накитена

мене малку језивко ми е ова...би ставиле вакво нешто?
599386-DA-AC84-4736-B55-D-21-B5-CE6-F5-CE4.jpg

7372-F14-A-FA77-419-C-B81-B-ACDB79-DD4-FEA.jpg

47519-F31-B867-421-B-8-AC6-84-CFFD4-CC2-CF.jpg

Да, ако годината на календарот беше 2004 и имав 13 години.
Сеа би го залепила ова само ако одам на концерт некаде и влезам ептен во Коачела филм. Иначе на работа да се појавам вака, нема шанси.

Да, ако годината на календарот беше 2004 и имав 13 години.
Сеа би го залепила ова само ако одам на концерт некаде и влезам ептен во Коачела филм. Иначе на работа да се појавам вака, нема шанси.
Жената што дојде има 58 години и има на двата образа, на вратот, на двете клучни коски и на рацете над дланките :(

Жената што дојде има 58 години и има на двата образа, на вратот, на двете клучни коски и на рацете над дланките :(
Тоа се лепени штрасови што се вадат, така? :)
Како што пиша погоре Емка, на 13 години да, и во време кога светките беа многу популарни - да, сега не, немам веќе таква гардероба за со светки :)

...тоа што се гледа, а тек што има таму каде не се гледа, испод алишта! :facepalm:

Како што пиша погоре Емка, на 13 години да, и во време кога светките беа многу популарни - да, сега не, немам веќе таква гардероба за со светки :)
Мене страв ми е од што сум смотана дека ќе ми се закачат негде хахахаха

Мене страв ми е од што сум смотана дека ќе ми се закачат негде хахахаха
Тоа не е исклучено и мене да ми се закачат, косата да ја искубам на нив, на пример, хахаааа

Мислам не..те сигурен сум,вид на пирсинг е ова.
Мене обратно,ми се свиѓаат девојки со неординарен/алтернативен аутфит,немам проблем да сум во врска,со пирсани,тетовирани девојки..

c08795670b5d31a2ca1d418a5981f5d2

Dermal piercing се вика и различно е

Јас го отворив линкот и подкожно ги ставаат овие или грешка видов?

Јас не користам ни виткач за трепки од што ми е језиво дека ќе си го потфатам капакот, така што, не би намерно метал во себе.
Али супер што има нови начини на украсување. :D

Насмевка во боја или Chrom Tooth Makeup!

DIyp2P3.jpg
CWMP8iT.jpg

...денес како пост да придонесам на подтемава за апсурден моден тренд, го одбрав „makeup-от за заби“,

aHXxMtN.jpg
7DmbUjC.png
0ZFsysJ.png

тоа е еден вид лак кој се нанесува на заби и трае 24 часа,
истиот нема никаков вкус и може за неколку секунди да се отстрани или ако се јаде со самото џвакање се отстранува лакот и забите се враќаат во првобитната состојба со бела боја,

DtHofll.jpg
kBBwaTp.jpg

доколку сакаме сребрени заби со отсјај да ни биде во комплет со сребрениот фустан или пак окер заби во склад со нашата облека, сини заби,

OrbZJZd.jpg
WoI8Zyt.jpg

или едноставно спектар на бои на сите заби би било еден тренд на луда шминка за забите, наменето за дотерување за некој луд провод, но никој не знае во иднина што не чека, можеби ова ќе биде секојдневие на различни обоени заби, барем нема да ги триеме со четката забите да ни бидат бисерно бели!
... не знам што би рекле на ова стоматолозите!

Насмевка во боја или Chrom Tooth Makeup!

DIyp2P3.jpg
CWMP8iT.jpg

...денес како пост да придонесам на подтемава за апсурден моден тренд, го одбрав „makeup-от за заби“,

aHXxMtN.jpg
7DmbUjC.png
0ZFsysJ.png

тоа е еден вид лак кој се нанесува на заби и трае 24 часа,
истиот нема никаков вкус и може за неколку секунди да се отстрани или ако се јаде со самото џвакање се отстранува лакот и забите се враќаат во првобитната состојба со бела боја,

DtHofll.jpg
kBBwaTp.jpg

доколку сакаме сребрени заби со отсјај да ни биде во комплет со сребрениот фустан или пак окер заби во склад со нашата облека, сини заби,

OrbZJZd.jpg
WoI8Zyt.jpg

или едноставно спектар на бои на сите заби би било еден тренд на луда шминка за забите, наменето за дотерување за некој луд провод, но никој не знае во иднина што не чека, можеби ова ќе биде секојдневие на различни обоени заби, барем нема да ги триеме со четката забите да ни бидат бисерно бели!
... не знам што би рекле на ова стоматолозите!
Топ,ептен кул претпоследната слика,бомбона девојка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom