На врат,мене ми се свиѓа,ептенНа работа после летните одмори се врати една целата со бисерчиња накитена
мене малку језивко ми е ова...би ставиле вакво нешто?
![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На врат,мене ми се свиѓа,ептенНа работа после летните одмори се врати една целата со бисерчиња накитена
![]()
![]()
![]()
На работа после летните одмори се врати една целата со бисерчиња накитена
![]()
![]()
![]()
Жената што дојде има 58 години и има на двата образа, на вратот, на двете клучни коски и на рацете над дланкитеДа, ако годината на календарот беше 2004 и имав 13 години.
Сеа би го залепила ова само ако одам на концерт некаде и влезам ептен во Коачела филм. Иначе на работа да се појавам вака, нема шанси.
Тоа се лепени штрасови што се вадат, така?Жената што дојде има 58 години и има на двата образа, на вратот, на двете клучни коски и на рацете над дланките![]()
...тоа што се гледа, а тек што има таму каде не се гледа, испод алишта!Жената што дојде има 58 години и има на двата образа, на вратот, на двете клучни коски и на рацете над дланките![]()
Мене страв ми е од што сум смотана дека ќе ми се закачат негде хахахахаТоа се лепени штрасови што се вадат, така?
Како што пиша погоре Емка, на 13 години да, и во време кога светките беа многу популарни - да, сега не, немам веќе таква гардероба за со светки![]()
Тоа не е исклучено и мене да ми се закачат, косата да ја искубам на нив, на пример, хахааааМене страв ми е од што сум смотана дека ќе ми се закачат негде хахахаха
Мислам не..те сигурен сум,вид на пирсинг е ова.Тоа се лепени штрасови што се вадат, така?
Како што пиша погоре Емка, на 13 години да, и во време кога светките беа многу популарни - да, сега не, немам веќе таква гардероба за со светки![]()
Dermal piercing се вика и различно еТоа се лепени штрасови што се вадат, така?
Да,импланти сеподкожно ги ставаат
Топ,ептен кул претпоследната слика,бомбона девојкаНасмевка во боја или Chrom Tooth Makeup!
![]()
![]()
...денес како пост да придонесам на подтемава за апсурден моден тренд, го одбрав „makeup-от за заби“,
![]()
![]()
![]()
тоа е еден вид лак кој се нанесува на заби и трае 24 часа,
истиот нема никаков вкус и може за неколку секунди да се отстрани или ако се јаде со самото џвакање се отстранува лакот и забите се враќаат во првобитната состојба со бела боја,
![]()
![]()
доколку сакаме сребрени заби со отсјај да ни биде во комплет со сребрениот фустан или пак окер заби во склад со нашата облека, сини заби,
![]()
![]()
или едноставно спектар на бои на сите заби би било еден тренд на луда шминка за забите, наменето за дотерување за некој луд провод, но никој не знае во иднина што не чека, можеби ова ќе биде секојдневие на различни обоени заби, барем нема да ги триеме со четката забите да ни бидат бисерно бели!
... не знам што би рекле на ова стоматолозите!