Апсурди на модата

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Nishto novo,samo sho na nekoj mu teknalo da gi stai prirodnite raboti zaedno,i od toa da si naprai biznis.

:pos: Gi znaete sostojkite,i pak sakate da ja kupite.
Imate na raspolaganje se' i pak sakate da ja kupite.
c c c c ne ve razbiram na stvarno.:kez: :cheeky1:

Imam preprava kosa sto ponekogas i me nervira. :) Ama ne mi smeta,mislam deka izgleda ednostavno i pristojno onaka.Ponekogas posakuvam branovita ali nema,zatoa sto mojata maksimum 2 saata izdrzuva vo taa sostojba i posle se ispravuva :( maki!

Имам природно права коса, кога сакам ја виткам макар што многу ретко сакам, но ептен е мека и немам проблем со виткањето....па покрај толку други средства кои се ефикасни , нема шанси труење со хормони и лекови...:kafe:

e jas imam i takva i takva,pred ciklus 2-3 dena mi se vitka sama i toa mnogu,dodeka mi trae poleka se ispravuva i koa ke zavrsi mi e skroz prava,cudno a? :)

Добро..сигурно дека нема да ти треба апче за каква коса и да сакаш..Тие апчиња не требаат..Ако сакаш да имаш убава виткана коса што ке ти е апче..Можеш да земеш пена за виткање и убаво да си ја навиткаш..Или пак витлери,,И со нив исто..Ете како што кажа и немирна некогаш и сама се витка или се исправува..И за исправување не ти требаат апчиња..Наједноставно имаш пегла за исправување или пак ке ја измиеш и ке се исправи...Апчиња за тоа не!

jas imam prirodno prekrsana kosa i sakam da ja menuvam , ovaa so apcinjata interesno....:) a presi ,figara i sl premnogu ja ostetuvat kosata:(

Произведен парфем од сперма, пот, мрсули и крв

tn1_secretions-magnifiques.jpg
Парфем, кој во себе содржи измешани мириси на крв, пот, сперма и мрсули, се појавил во продажба во Лондон. “Дали сакате нов парфем, а желбата ви е да бидете сигурни дека нема да мирисате како мнозинството луѓе?

Парфемот “Secretions Magnifiques“, кој содржи измешани мириси на крв, пот, сперма и мрсули е опција. Цената му е 76 фунти (околу 100 евра)“, се вели во текст во британскиот весник Метро.

Новиот парфем на пазарот бил прилично добро дочекан. Засега се продавал само во познатата лондонска продавница “Harves Nichols“.
Производителот “Еtаt Libre d'Оrаnge“, својот нов парфем го нарекува “вознемирувачки и визијата за него е како алтернатива за оние како што се легендарниот “Poison“ на Диор или пак Шанеловиот “Nо.5“.
"Тоа е како љубов или омраза на прв поглед. Исто како и неговите состојки, “Secretions Magnifiques“ е толку раеален како љубовниот однос кој ве “крева во висина“ и ве води до води до совршенство“, рекле надлежните од фабриката “Еtаt Libre d'Оrаnge“
Сепак човечките течности не се единствените состојки на овој парфем. Во него има и кокос.

Слушнав за ова! Баш ме интересира како мириса :smir:

тие што се фрикови за парфеми уште малце и од гом*а парфем да направат....едноставно што му фали на обичен парфен со мирис на еве било што јагода нека биде, свашта значи...да се немало остатокот на времето на што да се помине, мене би ми било гад да шприцнам со ова па уште на мене да ставам NEVER:pov:

тие што се фрикови за парфеми уште малце и од гом*а парфем да направат....едноставно што му фали на обичен парфен со мирис на еве било што јагода нека биде, свашта значи...да се немало остатокот на времето на што да се помине, мене би ми било гад да шприцнам со ова па уште на мене да ставам NEVER:pov:
Се согласувам, има толку видови парфеми... Само нешто да се измислувало. Ќе си купам нормален парфем за 300 денари, а не гаден парфем од сперма, пот, мрсули и крв за 100 евра. Впрочем, кој нормален човек ќе им го купи?!?

Се согласувам, има толку видови парфеми... Само нешто да се измислувало. Ќе си купам нормален парфем за 300 денари, а не гаден парфем од сперма, пот, мрсули и крв за 100 евра. Впрочем, кој нормален човек ќе им го купи?!?

Оние на кои се со вишок пари и им се фрлаат :smir:

ниииихх не е е проблем направи добра кампања и реклама и налупај цена има луѓе што ке се мачкааат и ке платат,ма има некои што овие компоненти ке ги мачкаат на башка една по една бе светов е одамна у курац отиден sd

Откако ја прочитав „Парфем“ овие состојки и не ми се чинат така чудни.
И напротив мислам дека не би испаднал некој ептен гаден парфем од кој ќе ти се повраќа туку комбинација на мириси што ќе биде блиска до мирисот на човекот-што всушност би било работата што ќе го издвои овој парфем од сите оние цветни/ванили/и не знам ти какви ароми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom