Апсолвентски екскурзии

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Јас одам за три дена со Нехар, се надевам дека супер ќе биде, само и времето да се погоди. Ги прочитав и фала за советите погоре. Сакав да ве прашам дали знаете за WiFi колку и каде има? :helou:

Sum nemala iskustvo,ali ke go imam naredna godina:0
Togas ke mozam da ti kazam neso i da ti se pofalam:)
A do togas...pozz

Јас одам за три дена со Нехар, се надевам дека супер ќе биде, само и времето да се погоди. Ги прочитав и фала за советите погоре. Сакав да ве прашам дали знаете за WiFi колку и каде има? :helou:

Би требало да има во повеќето хо(с)тели, со тоа што веројатно ќе треба да се плати, и тоа соленко :)

Може да ја разгледаш и листава со локации со бесплатен WiFi, само не знам дали сеуште важат тие информации.

As for the weather.. првата недела ќе врне =/

Лани истури врнење во Лорент де Мар и Париз па пак супер си поминав.:helou:

А знаете дали може да се убаци некој на пример од друг факултет?

Апсолвентска екскурзиja

Се што имате да кажете за неа.
Каде се бевте? Што се видовте? Како и колку патувавте? Како си поминавте, се на се? Случки, дешавки, спомени.... Оставете и слика ако ви се остава.
Што совет би дале за тие што ќе одат допрва? Колку пари ве фати?

Мислам дека заборавени му се случките на апсолвентите, ногу касно воа :pos:

Таман ко за потсетуање, мада чисто сумјам да некој заборавил.
Мислам, купишта слики чуваат луѓево од апслолветска, одма те враќаат назад во времето.

вака,за оние што биле.. ми требаат информации околу агенциите.. со која најмногу вреди да се оди,отприлика се посетуваат истите места,ама битни ми се детаљите.. така да ве молам,споделете околу искуствата со агенциите..

Одиме со Ас Транс Комерц или Травел како и да се ?! Информации за нив ? Добри се ?

дали има годинава интерес за апсолвентска екскурзија и со која агенција ќе одите?

Јустинијан Први половина идат со Хисар, половина со Колегиум груп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom