Задњи експириенс ми беше сеа во петокот
се напраив г'з, ама моментите си се паметат и се најбоље на свет! Иако беше Џекил, густ, никаков, башка и морав да го разредувам со 100 кила вода и шеќери меќери, сепак ме извози топ 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам пробано апсинт во Чешка. Таму може лесно да се најде, особено во Прага, каде продаваат мали флашички и како сувенири.
Мене лично не ми се допадна, а верувам и дека повеќето од оние кои што пробале го имаат истото мислење.
Имам многу испиено и секогаш на запиено. После 5 се губиш, има лек халуциногенен ефект.
Ако има запознаени членови со пијалоков нека објаснат што е штосот со ова со халуцинациите и ефектите од Абсинтот.
Ние сеа на ескурзија бевме во Прага и пиевме апсинт. Знам дека апсинтот тој што го пиевме беше 60% ама имаше и појаки, и испив две чашки и после пиво пиев и ништо не ми беше. Нит ме имаше фатено , нит ми се вртеше само знам дека многу ми се спиеше. А знам имаше едни што пиеа и некој црвен апсинт , ама никој не беше крш ... Се разочарав искрено од пијалоков ...