Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде адјде... Не се жали... Моторчето ти е супер. А и за почетник не е добро да му дадеш јак мотор. Ке се убие некадеSase91 напиша:Дека е скапа скапа е.Ама кај мене дома нема шанси да ми дадат да возма нешто за што неможам да имам дозвола т.е. 600ка или поголема а и испоплашени се од мотори мн за вој едвај ги натерав.Инаку знам дека има мн поуави мотори што може да се најдат за тие пари ама до 125 кубика најбрза е априлиава и некаке најголема, масвина спрема другите
Немој да се силиш да го испробуваш... Можеш само да направиш некоја беља. А во испробувањето спаѓа и притискање до даска т.е. немора да возиш којзнае колку за да дојде обртомерот до црвено. Со прва 30-40 или втора 60-70. Значи од сервис те советуваат до 1.000 км да не го оптеретуваш до максимум. Јас би те советувал од тоа да се воздржиш до некои 1.500 км да легнат добро деловите. И турај квалитетно масло.Sase91 напиша:А инаку супер е супер оди и све, иако уште го немам до крај испробано ќе чекам до 1000км така ми рекоа од сервис.Али сеа за сеа супер е.
Sase91 напиша:Некој па ми викаат до 500 км сеа до 1500 нема врска за пола месец ќе направам 1500 не е мн.Инаку и уште нешто да те прашам дали има врска во развозувањево(до 1500Км) да го возам сам или може и со 2 нема врска тоа само да пазам на обртометарот???? И дали под тоа до 1500 мислиш цело време да го возам под 5,500обртаи па потоа до некоја друга "граница" и на крај до максимум???