^ Ghost Rider ^
Biker Boy
- Член од
- 27 октомври 2008
- Мислења
- 372
- Поени од реакции
- 8
јас зборам за мојот мотор кинеско 150каШо мотор??? Тука станува збор за Априлија 125 2-тактна, така да не се менува масло никаде, само се става во бензинот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас зборам за мојот мотор кинеско 150каШо мотор??? Тука станува збор за Априлија 125 2-тактна, така да не се менува масло никаде, само се става во бензинот.
Teмава е за Априлија... башка 4 тактните се далеку поиздржливи од 2 тактните.јас зборам за мојот мотор кинеско 150ка
da model 2009g se podrazbira nov.......Еден другар купи Кавасаки 600цц за 10.000евра нов.
Teмава е за Априлија... башка 4 тактните се далеку поиздржливи од 2 тактните.
2 тактните немаат празен од на клипот (на секое одење горе на клипот има палење), додека 4 тактните имаат 1 празен од на клипот (на секое второ одење горе на клипот има палење)E Џиш баш ова да ми го објасниш... секако мора да има некоја причина... еден другар ми рече ради шо 2т имале еден работен и еден неработен такт а 4т имале 3 неработни еден работен или обратно... ај кажи ако сакаш шо е разликата освен то шо 2т одат на мешавина...