Apple iPhone 5S и iPhone 5C

огин и пламен :D
читав на некој сајт као наводно овие од ејпл развивале технологија на отисоци односно копчето кај ајфонот да препознава отисок :)
Јеп

IMG_7126.JPG

IMG_7127.JPG

Зошто толку реагирате за овие "обоените"?
Тоа е само поевтина верзија на телефонот, другиот си останува ист.

Зошто толку реагирате за овие "обоените"?
Тоа е само поевтина верзија на телефонот, другиот си останува ист.
Е ајде де ... тоа е 5ц а 5ес е веќе апгрејднат 5ка со скоро ист дизајн и плус шампањ златнеста боја
--- надополнето: 10 септември 2013 во 20:38 ---
Реално доволно би ми дошол iPhone 5C Cyan blue ... а ако претеруваме тогаш 5S Champagne gold :cuc:

image.jpg

Apple-iPhone-5S-champagne-sonny-dickson.jpg

gold_iphone_5s_other_mockup.jpg

Шо пара на нашки кажано отприлика ќе биди 5C 16GB кај нас? Ме изненади, мислев далеку послаб ќе биди.

Apple е зарем мислиш дека ќе биде ефтин?

16 гига модел Цена 550$, што значи кај нас ќе треба да си одвоиш оклу 28 000 денари за "ефтината" варијанта. Моделот од 32 гига е 650$.

Затоа акцииве на епл паѓаат како будали.

Ексик ко така, јас лаички си го преполовив во однос на 5S и си реков 16тина илјади. :)

Apple е зарем мислиш дека ќе биде ефтин?

16 гига модел Цена 550$, што значи кај нас ќе треба да си одвоиш оклу 28 000 денари за "ефтината" варијанта. Моделот од 32 гига е 650$.

Затоа акцииве на епл паѓаат како будали.
Кај ја најде оваа цена за 5це ? имаше во договор 16гб за 99 долари или 32гб за 199 долари
--- надополнето: 10 септември 2013 во 20:52 ---
Ексик ко така, јас лаички си го преполовив во однос на 5S и си реков 16тина илјади. :)
Колку ќе биде ќе видиме кога ќе го донесат ... рачувајте првиот бран ќе биде цени до небо за било кој модел ... па за 2-3 месеци + - ќе се стабилизира

да цените ќе бидат значително високи до ноември месец се додека не се појави официјално во t-mobile .
--- надополнето: 10 септември 2013 во 20:58 ---
да цените ќе бидат значително високи до ноември месец се додека не се појави официјално во t-mobile .
--- надополнето: 10 септември 2013 во 21:12 ---
http://www.apple.com/iphone-5s/

Кај ја најде оваа цена за 5це ? имаше во договор 16гб за 99 долари или 32гб за 199 долари
--- надополнето: 10 септември 2013 во 20:52 ---

Колку ќе биде ќе видиме кога ќе го донесат ... рачувајте првиот бран ќе биде цени до небо за било кој модел ... па за 2-3 месеци + - ќе се стабилизира

200 $ на договор .... доволно кажува нели?

Не очекувајте цена под 30 000... сепак е епл продукт

Видео

Според мене, колку што можев да забележам има значително подобрување во камерата и отклучувањето на телефонот со отисок од прст (што е закон (y)).

Ќе биде многу скап кај нас, па така ќе си останам на 4С-от и ќе си го чекам iOS7 на 18ти септември. :D

огин и пламен :D
читав на некој сајт као наводно овие од ејпл развивале технологија на отисоци односно копчето кај ајфонот да препознава отисок :)
Видео

Според мене, колку што можев да забележам има значително подобрување во камерата и отклучувањето на телефонот со отисок од прст (што е закон (y)).

Ќе биде многу скап кај нас, па така ќе си останам на 4С-от и ќе си го чекам iOS7 на 18ти септември. :D

Motorola Atrix од пред две години има скенер за отисок на прст, ништо ново неизмисли Apple ;)

Sent from my SPH-L720

Motorola Atrix од пред две години има скенер за отисок на прст, ништо ново неизмисли Apple ;)

Sent from my SPH-L720

Не пишав Ејпл го измисли...пишав дека е закон т.е. нешто ново во однос на неговите претходници 5 и 4с. :)

-iPhone 5C
a51q.png

-iPhone 5S
O261oEx.png

-iPhone 4s
iqy9.png

Еве ги официјалните цени без договор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom