Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.887
Јепогин и пламен
читав на некој сајт као наводно овие од ејпл развивале технологија на отисоци односно копчето кај ајфонот да препознава отисок![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јепогин и пламен
читав на некој сајт као наводно овие од ејпл развивале технологија на отисоци односно копчето кај ајфонот да препознава отисок![]()
Е ајде де ... тоа е 5ц а 5ес е веќе апгрејднат 5ка со скоро ист дизајн и плус шампањ златнеста бојаЗошто толку реагирате за овие "обоените"?
Тоа е само поевтина верзија на телефонот, другиот си останува ист.
Шо пара на нашки кажано отприлика ќе биди 5C 16GB кај нас? Ме изненади, мислев далеку послаб ќе биди.
Кај ја најде оваа цена за 5це ? имаше во договор 16гб за 99 долари или 32гб за 199 долариApple е зарем мислиш дека ќе биде ефтин?
16 гига модел Цена 550$, што значи кај нас ќе треба да си одвоиш оклу 28 000 денари за "ефтината" варијанта. Моделот од 32 гига е 650$.
Затоа акцииве на епл паѓаат како будали.
Колку ќе биде ќе видиме кога ќе го донесат ... рачувајте првиот бран ќе биде цени до небо за било кој модел ... па за 2-3 месеци + - ќе се стабилизираЕксик ко така, јас лаички си го преполовив во однос на 5S и си реков 16тина илјади.![]()
Кај ја најде оваа цена за 5це ? имаше во договор 16гб за 99 долари или 32гб за 199 долари
--- надополнето: 10 септември 2013 во 20:52 ---
Колку ќе биде ќе видиме кога ќе го донесат ... рачувајте првиот бран ќе биде цени до небо за било кој модел ... па за 2-3 месеци + - ќе се стабилизира
огин и пламен
Видео
Според мене, колку што можев да забележам има значително подобрување во камерата и отклучувањето на телефонот со отисок од прст (што е закон).
Ќе биде многу скап кај нас, па така ќе си останам на 4С-от и ќе си го чекам iOS7 на 18ти септември.![]()
Motorola Atrix од пред две години има скенер за отисок на прст, ништо ново неизмисли Apple
Sent from my SPH-L720