- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.920
- Поени од реакции
- 41.888
Нема за 29.000, во T-Mobile има за 31.990 во припејд и 26.990 во Постпејд најефтина претплата ама 8GB e.Кај има на ново за 29.000 денари Ајфон 4С за да купам? Озбилно те прашувам.
Нема за 29.000, во T-Mobile има за 31.990 во припејд и 26.990 во Постпејд најефтина претплата ама 8GB e.Кај има на ново за 29.000 денари Ајфон 4С за да купам? Озбилно те прашувам.
Знам дека нема. Туку тој да ми каже каде има....Нема за 29.000, во T-Mobile има за 31.990 во припејд и 26.990 во Постпејд најефтина претплата ама 8GB e.
Зависи може е мислел на договор дека има за таа цена.Знам дека нема. Туку тој да ми каже каде има....
Има една продавница кај нас во село ја викаме eBay. Од таа продавница јас ги купувам моите 2 телефони наназад.Знам дека нема. Туку тој да ми каже каде има....
А што продаваат тие, чорапи, тегли ајвар и Ајфони.Има една продавница кај нас во село ја викаме eBay. Од таа продавница јас ги купувам моите 2 телефони наназад.
Гледам во секој пост го испофали тој нокиа лумиа 920.
Лумиата бате како што ќе има камера, другиве ќе може само да сонуваат. Тоа видео е фејк но тоа е само маркетинг.Гледам во секој пост го испофали тој нокиа лумиа 920.
Меѓутоа се откри лагата на нокиава.
http://socialbarrel.com/nokia-admits-fake-lumia-920-stabilized-video-investigates-itself/43576/
Видеото вооошто не е фејк. И од нокиа признаваат дека направиле така, дури и се извинуваа.Лумиата бате како што ќе има камера, другиве ќе може само да сонуваат. Тоа видео е фејк но тоа е само маркетинг.
Зошто никој не се буни за ајфонов што јавно apple кажа дека е најтенкиот телефон на светот, а не е?
Еве ти еден тест со лумиата
Ова не го кажувај пред други, ќе ти се смеат.Лумиата бате како што ќе има камера, другиве ќе може само да сонуваат. Тоа видео е фејк но тоа е само маркетинг.
Зошто никој не се буни за ајфонов што јавно apple кажа дека е најтенкиот телефон на светот, а не е?
Еве ти еден тест со лумиата
Големите очекувања носат и големи разочарувања !Тотално разочарување. Можеби затоа што се научивме да очекуваме премногу од Apple.
iPhone 5 ми се допаѓа единствено затоа што ќе ги намали цените на iPhone 4S.
Прво не ме смеј ти менеОва не го кажувај пред други, ќе ти се смеат.