Apple iPhone 5

Дали ќе направите промена со појавувањето на новиот Iphone 5 ?

• Вкупно гласачи
    105
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Овој Ајфон според мене требаше да биде 4С ама тоа е сакаат повеке пари со небтини додатоци.Како и да е,јас си останувам на четворката бидејки би било глупо да дадам 40+ илјади за подолг екран и подобра камера.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Знам дека нема. Туку тој да ми каже каде има.... :pos::pos::pos:
Има една продавница кај нас во село ја викаме eBay. Од таа продавница јас ги купувам моите 2 телефони наназад. :pipi:

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Гледам во секој пост го испофали тој нокиа лумиа 920.
Меѓутоа се откри лагата на нокиава.

http://socialbarrel.com/nokia-admits-fake-lumia-920-stabilized-video-investigates-itself/43576/

Лумиата бате како што ќе има камера, другиве ќе може само да сонуваат. Тоа видео е фејк но тоа е само маркетинг.

Зошто никој не се буни за ајфонов што јавно apple кажа дека е најтенкиот телефон на светот, а не е?

Еве ти еден тест со лумиата

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Лумиата бате како што ќе има камера, другиве ќе може само да сонуваат. Тоа видео е фејк но тоа е само маркетинг.

Зошто никој не се буни за ајфонов што јавно apple кажа дека е најтенкиот телефон на светот, а не е?

Видеото вооошто не е фејк. И од нокиа признаваат дека направиле така, дури и се извинуваа.

http://www.foxnews.com/tech/2012/09/06/nokia-admits-faking-video-for-new-lumia-smartphone/

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847

Ова не го кажувај пред други, ќе ти се смеат.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Тотално разочарување. Можеби затоа што се научивме да очекуваме премногу од Apple.
iPhone 5 ми се допаѓа единствено затоа што ќе ги намали цените на iPhone 4S.
Големите очекувања носат и големи разочарувања !

Член од
5 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
64
ако сакаш 4s . Јас имам бел 16 gb . Но нема jailbrake. Работи на t mobile без никаков gevey sim . Donesen od anglija mi e pa ko ke go prodavam odprilika za mesec dena . Ili nekoj drug ako ima neka ti ponudi . pozdrav
--- надополнето: 15 септември 2012 во 09:19 ---
Iphone корисници . ќе кажам едно допирот со метал и стакло секогаш ќе го поврзува човекот и од историска вредност но и од современ карактер , за тоа се apple свесни затоа и антрополошки ги разгледуваат потребите на луѓето . iphone е одамна повеќе од потреба . :)

Kajgana Shop

На врв Bottom