Apple iPhone 5

Дали ќе направите промена со појавувањето на новиот Iphone 5 ?

• Вкупно гласачи
    105
  • Гласањето е завршено на .

Castor

Ќесеџија
Член од
2 мај 2012
Мислења
481
Поени од реакции
960
Гледај телефони што допрва ќе излегуваат, htc one x е веќе остарен модел. Ако веќе сакаш htc почекај за 1 недела имаат пресконференција ќе ги покажат новите модели.
Ми го вреѓаш ѕверот,бил застарен,пред месец дена коа лупна ХТЦ апдејт,еба мајката ова,наредниот ќе биде Џели Бели Графче,ама ќе се почека за Сенс(живео xda и ромои)

Во врска со новиот iTroll 5,што да кажам се е кажано,исти курац,дури и исто паковање,ама секој со свој вкус...Само штета што нема да се исплати за "цепање",пошто никој нема да го распознае :))Андроид е слобода.

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Гледај телефони што допрва ќе излегуваат, htc one x е веќе остарен модел. Ако веќе сакаш htc почекај за 1 недела имаат пресконференција ќе ги покажат новите модели.
Не ми се верува дека ти најде да кажуваш кој е застарен модел, ти текнува на LG-то (андроид) што го користеше/користиш, или го заборави ?? Уствари не, сега WP 8 e иднината, така ? Сите ке ги засенат, само кога ?? :LOL:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Тотално разочарување. Можеби затоа што се научивме да очекуваме премногу од Apple.
iPhone 5 ми се допаѓа единствено затоа што ќе ги намали цените на iPhone 4S.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.479
Поени од реакции
6.847
Секако , iphone 5 ќе биде повторен боом !
фала јасно дека ќе си купам нов, и стариов шо го неам е добар, овој којзнае колку подобар ќе биде.:facepalm:

стајте опција за чергариве како нас со боси телефони да кликаме - Шо је това ај фон?

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Секако , iphone 5 ќе биде повторен боом ! нормално дека ќе го купам ехее што се 600-700 евра за еден телефон...

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Тотално разочарување. Можеби затоа што се научивме да очекуваме премногу од Apple.
iPhone 5 ми се допаѓа единствено затоа што ќе ги намали цените на iPhone 4S.
Освен превисоки цени на преценети гаџети ја никогаш не сум ни очекувал нешто друго.

И да, можеби ќе се намали цената на 4S, али пак ќе биде прескап во споредба со конкуренцијата.

Castor

Ќесеџија
Член од
2 мај 2012
Мислења
481
Поени од реакции
960
Искрено,дали некој тука што има Iphone 4 или 4S би фрлил пари за да го земе 5-ката?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Искрено,дали некој тука што има Iphone 4 или 4S би фрлил пари за да го земе 5-ката?
Грешно прашање поставуваш, сите што имаат 4с ќе се префрлат на петката. Едноставно, тоа си се луѓе со пари и битно е да го имаат најновото, без разлика дали вреди или не.

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Грешно прашање поставуваш, сите што имаат 4с ќе се префрлат на петката. Едноставно, тоа си се луѓе со пари и битно е да го имаат најновото, без разлика дали вреди или не.
Без разлика дали вреди или не, ако имаш нокиа 3310 и ако искочи нокиа 3311, купиго ти, без разлика ти само имај го најновото.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884
Ништо посебно не е, а сега 4s ќе ги продаваат и за 100 евра за да си купат 5-ка. Не е лошо да го купам онака да се каже дека имам и iPhone. :ROFLMAO:
Останувам на Samsung Galaxy S3 не планирам да го менувам на 3 месеци.
--- надополнето: 13 септември 2012 во 12:37 ---
Веќе почнаа да си ги продаваат и Samsung Galaxy S3 врие од огласи на Пазар 3 и Реклама 5 :pos: :tapp:
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=487070 :icon_mrgr:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Без разлика дали вреди или не, ако имаш нокиа 3310 и ако искочи нокиа 3311, купиго ти, без разлика ти само имај го најновото.
Не знам што кажа повеќе од тоа што го пишав јас?

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Веќе почнаа да си ги продаваат и Samsung Galaxy S3 врие од огласи на Пазар 3 и Реклама 5 :pos: :tapp:
Prodavam Samsung Galaxy s3
Koristen e samo 1 cas.

Доста брзо се разочарал купувачот :icon_lol:

Дефинитивно 5ката е разочарување, не донесе ништо посебно (освен процесорот и ios6). Како што кажаа некои членови погоре, телефонот ќе си го дозволат само тие што имаат многу пари (а цената во Т-Мобиле сигурно ќе биде 40К+) и сакаат да го имаат најновото, безразлика што пак ќе го користат за фејсбук и temple run, не искористуваат ни 10% од капацитетот на ајфонот.

Kajgana Shop

На врв Bottom