V
Vollstandig
Гостин
А шо, си фати женска педер?Голема работа и така повеќе не ми пречат овие педериве...
А шо, си фати женска педер?Голема работа и така повеќе не ми пречат овие педериве...
Едноставно - не ми пречат заради тоа што имаат друга сексуална ориентација и тоа не е битно за тоа да одредиш каков човек е некој. Има само луѓе и НЕлуѓе.. А и кој ме почитува мене, го почитувам и јас, зошто да не. Или иди кај мене на профил, првиот пост баш зборам на оваа тема со еден од форумов..А шо, си фати женска педер?
Fixd for greater justice.Има нешто што се вика аttention whoring, придобивање одредена популација, нешто што кај нас никад нема да биде сфатено.
Некои па викаа дека тие од поодамна купувале ајфони пред ајфонот да биде кул.Јас сум сигурен, пишаа еднаш во Вашингтон пост дека, не знам кога, ама ХОМОСЕКСУАЛЕЦ има купено ајфон!
Сеуште се шпекулира за тоа, ама се надевам не е вистина!
Хипстери.Некои па викаа дека тие од поодамна купувале ајфони пред ајфонот да биде кул.
Не мораше да бидеш озбилен,само се зезав.Хипстери.
Во времето кога хипстерите се дружеа со хомосексуалци. Од таму се дознало. Сега нема достапни информации бидејќи почнаа сите полека повеќе и повеќе да се дружат со хомосексуалци, па дружењето со гејеви стана меинстрим и кул, и не баталија.
Сега чув се дружат со бездомници, нешто што се надеваат никогаш нема да стане кул.
Абе ако, и јас се зезам (може требаше да пишам дека се зезам).Не мораше да бидеш озбилен,само се зезав.
Бездомници?Дружење?Изгледа донирањето у добротворни цели стана премногу мејнстрим.
јак?Има нешто што се вика јак маркетинг, придобивање одредена популација, нешто што кај нас никад нема да биде сфатено.
Ова предлагам потхитно Владата на Република Македонија да го искористи во своите рекламни кампањи за здравје (под мото - биди јак како јак)јак?
Делиме 50/50 авторски права?Ова предлагам потхитно Владата на Република Македонија да го искористи во своите рекламни кампањи за здравје (под мото - биди јак како јак)
Its a deal, business partnerДелиме 50/50 авторски права?