Apple додаде хомосексуални емотикони во iOS 6

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го оправдувате ваквиот потег на Apple?

• Да

Гласови: 25 46,3%
  • Не

Гласови: 29 53,7%

• Вкупно гласачи
    54
Па може ова ќе те привлече да станеш? :)
Глеј, до сеа бев против нештата шо Стив и компанија ги наплаќаа трипати појќе од нормалната вредност само заради јаболкото на нив.

Сега на то се додава и немањето намера да давам пари за педерски работи.

Немој да злоупотребуваш нечии цитати за свои долни цели, биди малку оригинален и смисли нешто свое, ете ти го цитатот за која група луѓе е наменет. Ти гзот под кирија би си го дал да си на негово место, али за жал од таа дупка никогаш нема да излезеш. :)

Не е само за музичарите, а и темава е во мобилни телефони па затоа ќе се објаснам вака му благодарам на Бога или универзумот или како сакаш наречи си го тоа, што не сум на местото од педерот, тоа е страшна работа :icon_lol:

А и добро знаеш да работиш на Гугл :pos: :pos::pos::pos::pos::pos:.

Не е само за музичарите, а и темава е во мобилни телефони па затоа ќе се објаснам вака му благодарам на Бога или универзумот или како сакаш наречи си го тоа, што не сум на местото од педерот, тоа е страшна работа :icon_lol:

А и добро знаеш да работиш на Гугл :pos: :pos::pos::pos::pos::pos:.

Тим Кук е најскапо платениот CEO, а ти копкај си по нивата и уживај :icon_lol:

шојма врска то... можи 500 негови плати да ми дат, па да не се нафатам некој да ми го опаша...

Џиш, за опашување ли ја зима таа плата или затоа што е квалитетен и прави добри одлуки за Епл?

Тим Кук е најскапо платениот CEO, а ти копкај си по нивата и уживај :icon_lol:

Ама тои размислуваш дека мислам како тебе, настрана од тоа што е педер и СО неговите педерски активности и апликации.
ТИ СИ МИСЛИШ ДЕКА ТОЈ ЧОВЕК Е УСПЕШЕН СО НЕГОВИТЕ ПАРИ МОЌ ВЛИЈАНИЕ, А ДОДЕКА ЈАС СИГУРНО ЗНАМ ДЕКА Е ПРОКОЛНАТ МУ НЕМА СПАС :icon_lol:.

Џиш, за опашување ли ја зима таа плата или затоа што е квалитетен и прави добри одлуки за Епл?
Најверојатно опашувањето е гратис со платата... па од таму и идејата да си клај емот-икони по негов вкус, за поубо да си се разберат со дечкото.

јебига, потреба...

Не знам што е пострашно, дали завистта или хомофобијата што се шири на темава.. Честитки до Епл за рушењето на табуа и потегот со кој ќе придобијат уште повеќе корисници, толку од мене. :)

Протестујем, Протестујем!!!
Па ово је педерска пропаганда :):)

12 гласале дека не ја оправдуваат одлуката. Сега Ејпл ќе треба да ги избришат емотиконите :pipi::pipi:

gay.gif

зашто да не но, сепак реално кој од форумов употребува emoji во секојдневно праќање смс? emoji е за правење 9gag постови и за ретардирани 8 годишни деца, така да сеедно..

За популарност, ќе воведат смалјиња и за земјоделци, како едното поздравува од трактор, смалјина за музичари, за педери, за сериски убијци,рекламен трик за “сите достапен“ да биди телефонот. Уште да им текнеше дека еве овде во нашава, мила напатена македонија, народот ПЕКА за ајфон да има иако реално ни 50 % од функцвиите што ги има ајфон во македонија нема да успее да ги искористи - а сепак се купува, да им направеа нешто достапно за мк, било апликации, било пејпали курци палци, мапи и ред други работи, или ЕДНО МАКЕДОНСКО МЕНИ на телефонот, ќе беше ок. А дека ставиле едно сликче од 0,00001 килобајт со педер на него, воопшто не треба да се трошат бајти на серверов.

Голема работа и така повеќе не ми пречат овие педериве, кој со кого сака нека се онади, и нека прават смајлиња и со потечени газови ако сакаат. Ако им е убаво, кој како сака нека прави! x)
Голема работа, леле што ставиле..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom