Апел до сопственикот на дуќанот да и ја зголеми платата на оваа храбра работничка!

• Креатор на темата Креатор на темата musketarr
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 ноември 2008
Мислења
621
Поени од реакции
612
Продавачката Мери од колонијалот Агровита Мак во Скопје, на улицата Рузвелтова, очигледно не може ништо да ја исплаши. Па ни вперен пиштол во неа.
mkd-42727.png

Како што се гледа од снимката, која е направена пред два дена, маскиран разбојник во вечерните часови се обидел да влезе во колонијалот и да го ограби. За среќа на сопственикот, на смена била продавачката Мери, која воопшто не му дозволила на разбојникот да влезе во продавницата. Засега скромната хероина ни го соопшти само нејзиното име – Мери.

Еве како изгледало тоа.

Ние за американцине сме измислени!

Наркумани...пак да ги браните и штитите демек болни биле,ако се болни нека лежат на болница а не да ми шетаат наоколу, да вршат разбојништва и да ми смрдат.

Man this is so f*cking fake.

А зошто да не? Ако не била она ќе отишла цела каса у неповрат, па ако и ја накачи платата во знак за благодарност...

Да бе, живееме во wonderland и место вардат тече strawberry river...
mqdefault.jpg

Цело време ги богатиме за џабе газдиве, за без пари па една благодарност што покажале...

Man this is so f*cking fake.

Зашо фејк? Пиштолот гарант е плашливец, наркичот сакал да ја фати на страв, али оваа не се исплаши. Што може друго да направи освен да избега пред да дојде некој и да го совлада. На мајка ми за жал и се има случено тотално истото. Жената месец дена не можеше при себе да си дојде. Ах да бев таму во тој момент, сите коски на телото ќе му ги скршев...

Да бе, живееме во wonderland и место вардат тече strawberry river...
mqdefault.jpg

Може и фејк да е, ништо не ме чуди. Ама ако е вистина не гледам зошто да не и даде бакшиш ако не и ја накачува платата, ама сепак има секакви луѓе.

И оваа будала....абе ти ебам и маркет и све ти ебам зимај парите.Не намеравам за 9-10 000 денари да изгинам.Би реагирал и јас вака само ако приметам дека е играчка пиштолот.Во тој случај мавај по него со што ти дојде во рака.
Вака во буткање и да не сака може да испука од пиштолот......колку вакви гинеле затоа што глумеле херои.
Имала среќа што овој не му пукнал пиштолот или не ни имал муниција или прав пиштол.

Може и фејк да е, ништо не ме чуди. Ама ако е вистина не гледам зошто да не и даде бакшиш ако не и ја накачува платата, ама сепак има секакви луѓе.

Како и да е и јас гласам за бакшиш ама never gonna happen :)

А не ви текнува на опцијата дека можеби токму женава е соптвеник на продавницата?
Така ми делува, зашто претежно за свое нешто некој би ризикувал да се спротистави на пиштол...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom