Антисемитизам

Колку многу омраза од луѓе кој тврдат дека делувале во име на Бога. Посебно последниот.
Колку сакаат нека се народи различни од мене и Викинзи и Словени и Келти, на сите Бога дал душа. Гревота што размислуваат вака.

Screenshot_2025-12-21-21-34-47-775_com.android.chrome-edit.jpg
Screenshot_2025-12-21-21-35-04-931_com.android.chrome-edit.jpg

Сведувањето на Божиќ на гол конзумеризам и глупави безбожни песнички е ремек-дело на разводнувањето и субверзијата .

12g5hxuqna781.jpg

Сѐ што може да чуе на радио без престан.

Последно уредено:

Christian Zionist pastor Robert Stearns apologizes to Jewish audience at Jerusalem Post conference for "2,000 years" of "Christian history" that's "been horrible to the Jewish people."

He suggests it's irrelevant whether Jesus was the Messiah ("Moshiach") and assures them he's part of a "new breed of Christians" who serve Zion.

Happy If You Say So GIF

Прегледај го приврзокот 466858

Има зашто никој (освен оној курождер Дарко Митревски) не се потресол за нив кога ги носеле од тука.
Битно сеуште луѓе и на форумов се смееа кога ја и @Vanlok им кажувавме дека евреи имало во врвот на владејачката класа во Отоманската Империја.
Башка тие имаат кажано дека прво мора сите словени да се геноцидираат, па псоле тоа сите белци.
Ако ова на некого не му значи ништо тогаш со среќа после WW3.
Автоматски споено мислење:

Битно сеуште луѓе и на форумов се смееа кога ја и @Vanlok им кажувавме дека евреи имало во врвот на владејачката класа во Отоманската Империја.
Башка тие имаат кажано дека прво мора сите словени да се геноцидираат, па псоле тоа сите белци.
Ако ова на некого не му значи ништо тогаш со среќа после WW3.
pulp-fiction-john-travolta.gif

Автоматски споено мислење:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom