(Анкета) Автоматско корегирање на зборот Филе

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за автоматско корегирање на зборот Филе

• Вкупно гласачи
    99

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.733
Поени од реакции
14.849
Кратко и јасно, на сите ни е смачено кога на овој подфорум некој ќе се избаци со глуп цитат или уште поглупа статија од Ќелавиот. Мора да запре ова лудило! Нека важи само за овој подфорум, цитирајте го во ЧДА или Проблеми со косата, само немојте да го труете фудбалот со овој

Кратко и јасно, на сите ни е смачено кога на овој подфорум некој ќе се избаци со глуп цитат или уште поглупа статија од Ќелавиот. Мора да запре ова лудило! Нека важи само за овој подфорум, цитирајте го во ЧДА или Проблеми со косата, само немојте да го труете фудбалот со овој
:pos::pos: Умрев!!!

Umirem sto puta dnevno,
a File-u je sasvim svejedno.
Znam da si glup i znaju to svi
znam da je kasno, al' NE trebas mi ti

Чекај нека испаднат Барса прво, оти ако се пласираат, можи и гол ќе трча на плоштад, е тоа не смее да се пропушти :D

Ја ич не го сакам, мислењето за него мое, си го знае и тој, ама превише се напињате. Едноставно е, не го читајте и крај. Тие што го цитираат овде, на игнор. Решен проблем.

Не е он крив, криви се оние што го цитираат, а не можам сите да ги ставам на игнор или блок

А зошто да се корегира, нека си знае човекот што мислат луѓето за него. :coffee:

Зошто да се корегира или да се избегнува коментирањето околу него. Кога веќе се декларира како јавна личност и истакнува лични ставови поврзани со фудбалот, нека трпи критики и пофалби.

Ајде dragonsky да го изнеси коментарот овде шо му го пиша на Филе на фб....:D

Кај него најмногу ми смета што ги симнува работите на лично ниво. Едно е на форум да се буцкаат фанови едни со други, фудбал е јебига не е шах, треба да знаеш како да го примиш тролањето а не да рипаш ко млада невеста, да сфаќаш заебанции сериозно ко да имаш 13 години.

Кај него е друго, се претставува како сериозен спортски новинар, во рангот на Хонигштајн, Ди Марзио, и останати, а се однесува ко butthurt кладилница стајл навивач. Последниве твитови му се бисери "германци" нешто меша, гомна смрзнати незнам што, абе чуда.

Ајде dragonsky да го изнеси коментарот овде шо му го пиша на Филе на фб....:D
И ова ме чинеше delete i block :( А тамам пред спиење ова како ми дојде.. :( :( :(
1fc872c2561a43f3a1bff6d.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom