(Анкета) Автоматско корегирање на зборот Филе

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за автоматско корегирање на зборот Филе

• Вкупно гласачи
    99
И ова ме чинеше delete i block :( А тамам пред спиење ова како ми дојде.. :( :( :(
1fc872c2561a43f3a1bff6d.png

Он си е константен бе брат....Една работа нема што ја погодил.....

И јас си добив блок кај него после тролањето минатата недела кога ги наполнивме 4-0 :D

јас па му ставив лајк на Драгонскај и може и јас сум отидена јабана :D
али врвот беше вчера со другар му, не знам кој од нив стави слика од Меси, детето и жена му седнати у кафич и Филе вика "да, да, пред само недела дена седев на 50 метри од тука!!!!"

:cuc:

јас па му ставив лајк на Драгонскај и може и јас сум отидена јабана :D
али врвот беше вчера со другар му, не знам кој од нив стави слика од Меси, детето и жена му седнати у кафич и Филе вика "да, да, пред само недела дена седев на 50 метри од тука!!!!"

:cuc:
Муабетон мислам дека беше кај Б.В. твитерџика си мислам знаеш за кој станува збор...

Муабетон мислам дека беше кај Б.В. твитерџика си мислам знаеш за кој станува збор...
знам али од респект дека го знам лично избегавам да го спомнувам, али му имам кажано дека забегуваат и директно ;)

Значи на фан страната на ТОПКИ иам стиснато лајк колку само да се смеам на глупостите. Чисто ме интересира дали ТОПКИ како емисија или што и да е, информира само за шпанскиот фудбал, или па Филе само за тоа пише оти според него светот се врти околу Барселона?

Секој има право на лично мислење. Ако не се сложуваме со мислењето на некој поединец, треба да отвараме теми по форуми за таа личност?
Ќе ве сфатев доколку Филе пишуваше за вас, ве спомнуваше во неговите пишувања, ве навредуваше.... ама човекот само го работи она за што се одлучил, можеби некој не се согласува со него, а ако не се согласува, нека го игнорира и готово.
Вака, вие сами му давате внимание на Филе, да не речам кревате популарност.
И демек сите го сметаат за небитен а сите го имаат додадено за пријател на ФБ. ;)

Секој има право на лично мислење. Ако не се сложуваме со мислењето на некој поединец, треба да отвараме теми по форуми за таа личност?
Ќе ве сфатев доколку Филе пишуваше за вас, ве спомнуваше во неговите пишувања, ве навредуваше.... ама човекот само го работи она за што се одлучил, можеби некој не се согласува со него, а ако не се согласува, нека го игнорира и готово.
И демек сите го сметаат за небитен а сите го имаат додадено за пријател на ФБ. ;)
точно.

Да, секој има право на свое мислење но исто така и тоа мислење треба да биде поткрепено со факти, со објективно разјаснети податоци а не со потценувачки коментари на сметка на другите фудбалски клубови.Никој нема против тоа што он известува за шпанскиот фудбал и слично, повеќето имаат против неговите крајно потценувачки коментари кои дури и делуваат арогантно и самобендисано на моменти, се губи човекот.Тоа не смее еден новинар да си го дозволи, без разлика колку и да е голем обожавател на еден клуб од Шпанија не мора да значи дека неговата Барселона е непобедлива, тоа му се врати вчера во лице.За разлика од Барселона, Баерн веќе трета година влегува во финале, што говори за екипата од каков калибар е, можеби не го освоила финалето, но стигнала до финале, и он што пишуваше пред да му се случи тој fail? Дека со „сигурност влегуваат Реал и Барса и дека треба Баерн и Дортмунд да бидат едно сто пати подобри екипи од овие првиве две за да стигнат во финале“ а Баерн веќе трета година по ред го стигнува финалето.Мислам покрај овој факт ти ова да го тврдиш е крајно неодговорно за еден новинар бе брат, прво новинарот треба работата објективно да си ја врши и без многу пристрасност, он може на било кој клуб да си биде обожавател ама како новинар он не смее да си дозволи да биде пристрасен.Тоа е проблемот кај него, што сите ние го мразиме, он како новинар (во години) требало тоа одамна да го разбере, ама чим досега не го разбрал, нема ни да го разбере.Не е дека имаат другите против тоа што ја врши работата како известувач од шпанската лига, проблемот се неговите арогантни и самобендисани коментари....

И јас си добив блок кај него после тролањето минатата недела кога ги наполнивме 4-0 :D

Јас добив блок пред 2 години поради обид да отворам дискусија за мак фудбал, знам нешто за ФФМ беше.

Мене ми е многу интересно, и би сакал да го запознаам човекот од Кајгана кој му овозможи медиумски простор на "новинаров" ...
Ем пристрасен, ем дебил....

Некои од работиве што ги пишува, се граничат со нормалното и ненормалното... Разбирам да навиваш за клуб, ама да си убеден дека Барса ке го помине Баерн по 4-0???

Eee kolku go sledevme porano,pravese interesni emisii so dosta interesni informacii.:cuc: Sega samo nekoi zaveri kazuva,masoni itn..V mesto se vrti a i posledno go tolci na Real malku poveke.:drk:
Mene ne mi e jasno koja budala go plaka nego da pravi emisii momentalno koga celi samo na edna publika.:facepalm:

Добро бе кој му плаќа на оваа стоката да лежачи во Барселона?

"Катастрофа е дефинитивно најчудното име во Македонија, девојката живее во Скопје. "

Претпоставувам дека станува збор за новородена ќерка на господинот Филевски . Првата му се викаше Аргентина понесен од Марадона и деновите на слава . А новава ја крстил во чест на дублот шокантни порази нанесени од Баерн Минхен. 7-0 АГРЕГАТ . Ахаххахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom