ЧЕНТО
Претседник
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 8.239
- Поени од реакции
- 4.839
И ова ме чинеше delete i blockА тамам пред спиење ова како ми дојде..
![]()
![]()
![]()
Он си е константен бе брат....Една работа нема што ја погодил.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ова ме чинеше delete i blockА тамам пред спиење ова како ми дојде..
![]()
![]()
![]()
Муабетон мислам дека беше кај Б.В. твитерџика си мислам знаеш за кој станува збор...јас па му ставив лајк на Драгонскај и може и јас сум отидена јабана
али врвот беше вчера со другар му, не знам кој од нив стави слика од Меси, детето и жена му седнати у кафич и Филе вика "да, да, пред само недела дена седев на 50 метри од тука!!!!"
![]()
знам али од респект дека го знам лично избегавам да го спомнувам, али му имам кажано дека забегуваат и директноМуабетон мислам дека беше кај Б.В. твитерџика си мислам знаеш за кој станува збор...
точно.Секој има право на лично мислење. Ако не се сложуваме со мислењето на некој поединец, треба да отвараме теми по форуми за таа личност?
Ќе ве сфатев доколку Филе пишуваше за вас, ве спомнуваше во неговите пишувања, ве навредуваше.... ама човекот само го работи она за што се одлучил, можеби некој не се согласува со него, а ако не се согласува, нека го игнорира и готово.
Вака, вие сами му давате внимание на Филе, да не речам кревате популарност.
И демек сите го сметаат за небитен а сите го имаат додадено за пријател на ФБ.![]()
Секој има право на лично мислење. Ако не се сложуваме со мислењето на некој поединец, треба да отвараме теми по форуми за таа личност?
Ќе ве сфатев доколку Филе пишуваше за вас, ве спомнуваше во неговите пишувања, ве навредуваше.... ама човекот само го работи она за што се одлучил, можеби некој не се согласува со него, а ако не се согласува, нека го игнорира и готово.
Вака, вие сами му давате внимание на Филе, да не речам кревате популарност.
И демек сите го сметаат за небитен а сите го имаат додадено за пријател на ФБ.![]()
И јас си добив блок кај него после тролањето минатата недела кога ги наполнивме 4-0![]()