Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.008
- Поени од реакции
- 12.871
Јас овие дена планирам да почнам да го гледам. Доста беше фаленоErased-најголемо разочарување
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас овие дена планирам да почнам да го гледам. Доста беше фаленоErased-најголемо разочарување
[Тоа старчето Сато кога ја урива зградата и им ебе матер на СВАТ тимот.Која борба беше, слободно пиши во спојлер, јас ја имам читано мангата (онгоинг е) и филмот..?
Ја претераа малку. Пола саат го внесуваа во комбето (или хелихоптер беше). И зошто едноставно не го успаа??
Знам дека така кажа ама зошто? Ионака веќе го пукаат и убиваат по 100 пати во јавност што ако употребат стрелки?[Тоа старчето Сато кога ја урива зградата и им ебе матер на СВАТ тимот.
не им е дозовлено да користат такви стрели за успивање во јавност, така кажа Тосаки.
Ај вака пошто Росемберг го нема гледаноШто очекуваше?
[Тоа старчето Сато кога ја урива зградата и им ебе матер на СВАТ тимот.
не им е дозовлено да користат такви стрели за успивање во јавност, така кажа Тосаки.
Што очекуваше?
Глеј го, мене ми се допадна.Толку не чини? Се мислев да почнам да го гледам ама изгледа нема потреба.
12taПа користеа стрелки бе колку што знам за успивање?! Дај прати линк од јутуб акцијава да ја ѕирнам никако да ја најдам или која епизода се случува ова?
Абе гледај го еве денес и јас почнувам. Остај ја ти Дарлинг, неа и Death Note не и чинешеТолку не чини? Се мислев да почнам да го гледам ама изгледа нема потреба.
Хахахаха во право си xDАбе гледај го еве денес и јас почнувам. Остај ја ти Дарлинг, неа и Death Note не и чинеше![]()
Што да гледаме кога излегла една епизода?Гледајте Joker Game, една епизода излезе сеа скоро.![]()
Што да гледаме кога излегла една епизода?