ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Која борба беше, слободно пиши во спојлер, јас ја имам читано мангата (онгоинг е) и филмот..?
[Тоа старчето Сато кога ја урива зградата и им ебе матер на СВАТ тимот.

Ја претераа малку. Пола саат го внесуваа во комбето (или хелихоптер беше). И зошто едноставно не го успаа??

не им е дозовлено да користат такви стрели за успивање во јавност, така кажа Тосаки.

не им е дозовлено да користат такви стрели за успивање во јавност, така кажа Тосаки.
Знам дека така кажа ама зошто? Ионака веќе го пукаат и убиваат по 100 пати во јавност што ако употребат стрелки?

Ја завршив Master Keaton, лабаво крими аниме малку анимацијата е постара но ми се допадна.

Па користеа стрелки бе колку што знам за успивање?! Дај прати линк од јутуб акцијава да ја ѕирнам никако да ја најдам или која епизода се случува ова?

Па користеа стрелки бе колку што знам за успивање?! Дај прати линк од јутуб акцијава да ја ѕирнам никако да ја најдам или која епизода се случува ова?
12ta

Почнав да го гледам Rurouni Kenshin,онака постаро аниме.

Гледајте го Boku no Hero Academia, ако не сте го почнале веќе, јако е :D

tumblr_o51wojIHUJ1tndn6wo1_500.gif

Толку не чини? Се мислев да почнам да го гледам ама изгледа нема потреба.
Абе гледај го еве денес и јас почнувам. Остај ја ти Дарлинг, неа и Death Note не и чинеше :P:rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom