ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе си гледаш и ќе си чекаш по една недела.

Абе @beaverknight ме заеба вчера, изгледав една епизода од Боку но Херо Академи и мораше да прочитам 40 чаптера од мангата, цела вечер си поебав, денес ко зомби бев.:)

Ќе си гледаш и ќе си чекаш по една недела.

Абе @beaverknight ме заеба вчера, изгледав една епизода од Боку но Херо Академи и мораше да прочитам 40 чаптера од мангата, цела вечер си поебав, денес ко зомби бев.:)
Мило ми е :D

Да бе и за ова да чекам недела по недела :D

Ја изгледав пред 20тина минути, одлична беше.

Мене повеќе ми го задржа вниманието Joker Game.. ова другово онака ми е.[DOUBLEPOST=1460137508][/DOUBLEPOST]
Ја изгледав пред 20тина минути, одлична беше.

Мене повеќе ми го задржа вниманието Joker Game.. ова другово онака ми е.

Последно уредено од модератор:
tumblr_o5acikwoCj1ttu8odo1_540.gif

Гo изгледав Erased и добро е. Навистина солидно. Само крајот не ми се допадна баш али што е тука е :)

1st pic of ''Ghost in the shell'' movie (2017). It's 2016, and this is what Hollywood thinks 'Motoko Kusanagi' should look like:
12963892_1003451829703363_8557738414881256465_n.jpg

Читавте за ова?? Скар-Џо ја добила главната улога за филмот догодина (Руперт Сендерс режисер) иии доста гласни се критичарите према 'white-washing-от'' на ликовите од оригиналниот материјал, во филмовите. Прво Тилда Свиндон со улогата во Dr. Strange филмот, а сега и ова ..

1st pic of ''Ghost in the shell'' movie (2017). It's 2016, and this is what Hollywood thinks 'Motoko Kusanagi' should look like:
12963892_1003451829703363_8557738414881256465_n.jpg

Читавте за ова?? Скар-Џо ја добила главната улога за филмот догодина (Руперт Сендерс режисер) иии доста гласни се критичарите према 'white-washing-от'' на ликовите од оригиналниот материјал, во филмовите. Прво Тилда Свиндон со улогата во Dr. Strange филмот, а сега и ова ..
It's actually so bad, не знам зашто ја прават работава, очекував дека боље ќе биде...
not like this...

Нема јапонска глумица со големи цицки, затоа е Скарлет земена.:angel:

Paranoia agent почнав да гледам, петата епизода малку забега во фантазија си реков отиде анимево но се среди одма.

Anime Sanjushi (TV) (1987), Anime Sanjushi: Aramis no Bōken (movie) (1989),
освен тоа што почетокот споро се развива, сепак се исплати за да се искуси целата приказна, иако приказната е во основа трите мускетари, сум гледал неколку верзии на приказната и можам да кажам дека иако е различна интерпретацијата за мене оваа интерпретација е најдобра што сум ја видел досега, ликовите ми се врв, иако е старо анимево, во овој случај дури се сомневав дека главните ликови ке се извлечат во дадени ситуации, а и умираат одредени ликови кои не верував дека ќе умрат, многу ми се допадна анимево. п.с. филмчето само надополнува и решава некои забуни што се случија на крајот на серијата.

Anime Tenchō (OAV), (2002), многу кратко цртанче а и не помага на тоа што личи на реклама, така да не.

Anime Yasei no Sakebi (TV), (1982),
ака call of the wild, интересна приказна иако е прили;но популарна приказна, [то знам онака ми е приказната иако има неколку добри дела во анимево, сепак не е доволно за да ми биде добро, туку пове'е имам просе;но искуство со ова.

Anne-Happy (TV), (2016),
иако е недовршена серијава, се работи за клас од ученички кои се баксузи во живот, се друго е бадијала за кажување, има интересни моменти и добри ликови барем неколку, интересна приказна и концепт, ми се допадна серијава иако не е завршена.

Доста бе камион кај ги наоѓаш овие колку само да се гледа нешто ебате (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom