ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Колку имаш моментално?
Скоро 80 изгледани :D
Нецела година сум во бизнисов од лани летото. Башка со огромни паузи кога имам испити така да овој период планирам да растурам :D

Скоро 80 изгледани :D
Нецела година сум во бизнисов од лани летото. Башка со огромни паузи кога имам испити така да овој период планирам да растурам :D

o_Oo_Oo_O 80 серии за нецела година ? :shook:

b888496e1cf951906eb14e57d72b6806.gif

o_Oo_Oo_O 80 серии за нецела година ? :shook:

b888496e1cf951906eb14e57d72b6806.gif
Не се сите серии. Има тука еден куп филмови, ОВА епизоди итн. Башка што 7-8 серии ми се од порано изгледани како помал. Така да мала е бројката :(

Ani Tore! EX (TV), (2015),
аниме за вежбање, буквално за вежбање дали за по дома или во теретана, значи освен тоа ништо друго нема, во ова имав срека што епизодите беа кратки, значи мое мислење е дека анимево било правено како едукативно или за тие што не знаат како се вежба, така да не знам дали е добро ова или не, неодреден сум кон ова аниме.

Ani-Kuri 15 (special), (2007), анимево се работи за 15 шортс кои траат од по една минута, анимево повеќе го сфаќам како тест на куп аниматори што би направиле ако им се даде слобода ама само за една минута, интересен концепт ама анимево го сфакам само како тест, така да пак сум неодреден за ова ама има интересна идеја.

Animation Runner Kuromi (OAV), Animation Runner Kuromi 2 (OAV), аниме за луѓе аниматори што се обидуваат да направат одреден број на епизоди, до одреденото време, ми се допаѓа анимево поради тоа што е забавно има комични елементи, а и главна тема е на целава серија се сфаќаат несериозно што е добро, така да ми се допадна анимеава.

Дркање (со две раце :D ).

Сериозно не ми е целосно гледано анимево и некако не ми е тоа тоа, ама вака некој youtube клипчиња, зачинети со јака музика... мераци е!

Во недела почнува Koutetsujou no Kabaneri, гледам анимацијата е предобра, би требало да биде интересно аниме.

Во недела почнува Koutetsujou no Kabaneri, гледам анимацијата е предобра, би требало да биде интересно аниме.

Го хајпаат доста, колку што знам е anime original, а и викаат слично ко Attack on Titan било.
Највеќе очекувања имам за ова од пролетнава 2016 сезона, се надевам дека нема да разочара.

Го хајпаат доста, колку што знам е anime original, а и викаат слично ко Attack on Titan било.
Највеќе очекувања имам за ова од пролетнава 2016 сезона, се надевам дека нема да разочара.
И јас истото го помислив ко го видов сега траилерот.

Иначе за тие што имаат гледано Corpse Party: Tortured Souls ова видео го направив xD

Почнав да го гледам Shakugan no Shana. Сеа за сеа ми изглеа супер ко прича и артот ми се свиѓа ептен. Тоа што ми е јако и е истата причина пради која Блич ме хукна на времето, е атмосферата. Инста се портнав у светот. :D

Јака беше борбата во Аџин, во последнава епизода.(y)
Ја претераа малку. Пола саат го внесуваа во комбето (или хелихоптер беше). И зошто едноставно не го успаа??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom