ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Барем некој од нас се пресмеа ако не друго :LOL:
Сега за инает ќе ги изгледам Kisxsis, Queen's blade, Heaven's lost property и Highschool dxd
Таму нема да наидам на вакви изненадувања нели?? :cautious:

Само Хајскул Д икс Д го имам глеано, ечи е, мене ми е тапа искрено
Боље глеј го Хајскул оф ди Андед, ова е добро така :D

Планирам тие двете да ги гледам. Само да не сакаш пак да ме заебиш :D

Малку да измешаме ортак. Вакви немам гледано :D

Ми го имаат препорачано ова иако не сум по спортски анимиња ќе го проверам некој ден. Нормално прво ќе истражам пошто не е човек да ви верува вас :D :D :D

Ми го имаат препорачано ова иако не сум по спортски анимиња ќе го проверам некој ден. Нормално прво ќе истражам пошто не е човек да ви верува вас :D :D :D

Јас не сум боксер, али ако ти ја бувнам една селска че прашаш кој ги гаси ламбите, анимиште е Хаџиме но ипооо! :D

Јас не сум боксер, али ако ти ја бувнам една селска че прашаш кој ги гаси ламбите, анимиште е Хаџиме но ипооо! :D
Сега гледам ова 7000 епизоди има. Прво со кратките да завршам после ќе почнам One piece и Naruto па тек после вакви некои :D

@Rosemberg , глеј го Nisha: Rainbow, омилено seinen anime ми е. Ти го имам спомнато веќе мислам, има 25 епизоди и го следи животот на неколку другари, предобро е :D

@Rosemberg , глеј го Nisha: Rainbow, омилено seinen anime ми е. Ти го имам спомнато веќе мислам, има 25 епизоди и го следи животот на неколку другари, предобро е :D
Да да ми го имаш препорачано, а и веќе почнав со гледање. Ќе го догледам за брзо па ќе ти кажам мислење :D

Pico to Chico
Pico meets Chico, a boy who is a little younger than him. After Chico shows Pico his sister pleasuring herself, Pico introduces Chico to the world of sex. :pos:
Master keaton почнав да глеам, ми се глеаше нешто детективско

Angel Tales 1, 2, и special, добро аниме барем според мене, се работи за 12 guardian
анѓели кои во претходниот живот биле животни, интересни ликови, има различен концепт не е нешто ново ама ликовите ми се забавни, приказната ми е интересна, ми се допадна анимево.

стварно не ми е јасно како ги наоѓа камионџијава анимињава, јас иам голем број изглеано, ама ретко од камионџиава.. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom