D
Deleted member 70912
Гостин
Кoјa Yu-Gi-Oh серијa пoтoчнo?Топло ви препорачувам Yu-Gi-Oh да го изгледате,има многу интересна приказна.

Sent from my LG-D280 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кoјa Yu-Gi-Oh серијa пoтoчнo?Топло ви препорачувам Yu-Gi-Oh да го изгледате,има многу интересна приказна.
Доцниш едно добри 10 години со препоракава, али нема везеТопло ви препорачувам Yu-Gi-Oh да го изгледате,има многу интересна приказна.
Иако сезонава уште е во тек , според мене убедливо најинтересно аниме сезонава :
http://myanimelist.net/anime/31043/Boku_dake_ga_Inai_Machi
Мене некако одбивна ми е 3D анимацијата кај Ajin, најверојатно ствар на навика е, што се однесува до се остало, одлично е анимето.Погледни го и Ajin
Имаш и серија и филм
![]()
Многу ги има да,јас ја гледам Duel Monsters,само што неможам да ја најдам 5та сезона сихронизирано, јапонски изгледа лошо,цел свет го пребарав али неможам да најдамКoјa Yu-Gi-Oh серијa пoтoчнo?
Sent from my LG-D280 using Tapatalk
Предлог нешто како Yu-Gi-Oh?
Пробај се на Gintama ако немаш гледаноАбе има нешто слично на One Punch Man?Не мора да е со херои него да е тај стил комедија малце со интересна приказна?
Пробај се на Gintama ако немаш гледано![]()
Па првите не се нешто посебно после се ептен смешни, Katsura и Gintoku вака најсмешни карактери до сега од сè што сум глеал од анимеаваИмам гледано едно 5-6 епизоди и изгубив интерес после некое време.