Не ми е GX гледана,добра е ?Како што ти кажа ортакот пробај со Beyblade
A од Јуџи ја изгледа и Yu-Gi-Oh GX ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми е GX гледана,добра е ?Како што ти кажа ортакот пробај со Beyblade
A од Јуџи ја изгледа и Yu-Gi-Oh GX ?
Па сега не е како оргиналот ама не е лоша. Дејството се одвива во иднина, 10 години после настаните во оргиналот. Имено Сето Каиба има отворено академија за млади играчи и е поделена на три дела каде престојуваат играчите. Деловите се именувани според оние трите египетски божествени карти. Протагонист е Џејдн Југи кој нормално е сместен во делот на оној небесниот змеј црвениот Сливер или како се викаше Југи што го имаше. Пробај погледај го па види како ќе оди. Нормално дека не можи да е како оргиналот, ги нема Сето Каиба и Југи ама сепак кога си почнал продолжиНе ми е GX гледана,добра е ?
Оргиналот Југи е фантастичен заради тоа што ликовите се направени фантастично,посебно Југи и Каиба.ВРВ!Па сега не е како оргиналот ама не е лоша. Дејството се одвива во иднина, 10 години после настаните во оргиналот. Имено Сето Каиба има отворено академија за млади играчи и е поделена на три дела каде престојуваат играчите. Деловите се именувани според оние трите египетски божествени карти. Протагонист е Џејдн Југи кој нормално е сместен во делот на оној небесниот змеј црвениот Сливер или како се викаше Југи што го имаше. Пробај погледај го па види како ќе оди. Нормално дека не можи да е како оргиналот, ги нема Сето Каиба и Југи ама сепак кога си почнал продолжи![]()
Намерно ти препорачав одлични за да наседнеш башка![]()
Можам да замислам колку си бил у исчекување дека ќе биде одлично![]()
![]()
Јок, неам направено, треба да направамимаш mal листа?
Шукруац бајо мој. Женско со стојко. Гаснам анимето гуглам да видам шупичку материн е работата тоа машко да ти било. И нормално дојдов овде да те пцујамНамерно ти препорачав одлични за да наседнеш башка![]()
Можам да замислам колку си бил у исчекување дека ќе биде одлично![]()
![]()
Се пресмеавШукруац бајо мој. Женско со стојко. Гаснам анимето гуглам да видам шупичку материн е работата тоа машко да ти било. И нормално дојдов овде да те пцујам