ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е GX гледана,добра е ?
Па сега не е како оргиналот ама не е лоша. Дејството се одвива во иднина, 10 години после настаните во оргиналот. Имено Сето Каиба има отворено академија за млади играчи и е поделена на три дела каде престојуваат играчите. Деловите се именувани според оние трите египетски божествени карти. Протагонист е Џејдн Југи кој нормално е сместен во делот на оној небесниот змеј црвениот Сливер или како се викаше Југи што го имаше. Пробај погледај го па види како ќе оди. Нормално дека не можи да е како оргиналот, ги нема Сето Каиба и Југи ама сепак кога си почнал продолжи :D

Па сега не е како оргиналот ама не е лоша. Дејството се одвива во иднина, 10 години после настаните во оргиналот. Имено Сето Каиба има отворено академија за млади играчи и е поделена на три дела каде престојуваат играчите. Деловите се именувани според оние трите египетски божествени карти. Протагонист е Џејдн Југи кој нормално е сместен во делот на оној небесниот змеј црвениот Сливер или како се викаше Југи што го имаше. Пробај погледај го па види како ќе оди. Нормално дека не можи да е како оргиналот, ги нема Сето Каиба и Југи ама сепак кога си почнал продолжи :D
Оргиналот Југи е фантастичен заради тоа што ликовите се направени фантастично,посебно Југи и Каиба.ВРВ!

На твое место и јас би се газел од смеа :pos:
Во живо ако се сретниме некогаш добиваш бокс за ова :kuracc: И пиво за другите добри препораки I must say

:pos::pos: Па реков зошто да не. Плус @beaverknight претходно ми имаше препорачано добри анимиња. А и оној хибридот го мислев за женско ебате :sick:

Намерно ти препорачав одлични за да наседнеш башка :pos: :pos:
Можам да замислам колку си бил у исчекување дека ќе биде одлично :pos: :pos::pos:

Намерно ти препорачав одлични за да наседнеш башка :pos: :pos:
Можам да замислам колку си бил у исчекување дека ќе биде одлично :pos: :pos::pos:
Шукруац бајо мој. Женско со стојко. Гаснам анимето гуглам да видам шупичку материн е работата тоа машко да ти било. И нормално дојдов овде да те пцујам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom