ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум многу навлезен во аниме светот и знаев дека има друго место за линкање а не IMDB. Поминаа 30 секунди дур сватам што значи MAL. Првин мислев сакаш линк за download. Сега уствари сфаќам дека ова не ти е побарувачка некаква туку сугестија кога ставам линкови да бидат од my anime list а не IMDB?
Или џабе тупев? :D
Навикнав насловите да ги распознавам по јапонски затоа :D Пример го знам анимево шо го пиша како Zankyou no Terror и не бев сигурна дали е истото што го зборуваш.

Навикнав насловите да ги распознавам по јапонски затоа :D Пример го знам анимево шо го пиша како Zankyou no Terror и не бев сигурна дали е истото што го зборуваш.
Па и на IMDB линкот го има оригиналниот јапонски наслов.

Се надевам дека Shinya Kogami ќе се појави во втората сезона на Psycho Pass...
By the way зошто по ѓаволите во втората сезона на САО Асуна има сина коса?

Се надевам дека Shinya Kogami ќе се појави во втората сезона на Psycho Pass...
By the way зошто по ѓаволите во втората сезона на САО Асуна има сина коса?
Асуна има сина коса бидејќи нејзиниот лик е Undine во втората сезона,а на таквата раса косата му е сина.

Можда сум оф топик, нека бришат модератори или нека го преместат коментаров, али поривот кој ме тера да го постирам видеово е преголем пошто пејачов личи на ФАКИНГ ИЧИЈА!!!!! Башка настакал „MEN“ у спот :X3:
3084847945_1_3_8HNmpHRU.jpg

Можда сум оф топик, нека бришат модератори или нека го преместат коментаров, али поривот кој ме тера да го постирам видеово е преголем пошто пејачов личи на ФАКИНГ ИЧИЈА!!!!! Башка настакал „MEN“ у спот :X3:
3084847945_1_3_8HNmpHRU.jpg

фујјјјјјјјјјјјјјјјјјј народњак

Го изгледав Ghost in the shell (1995) и позитивно ме изненади и го задржа целосно моето внимание. Како што видов има повеќе филмови, а исто така и серија. Ова би требало да ми биди како задолжителна лектира да ја прочитам во текот на зимските празници.

Најдобриот аниме кој што може да постои e NARUTO. Преку глава сум пренесена во ова аниме, целото детство ми помина со него и сега многу ми е жал што за брзо време ќе заврши. Мангата е веќе при крај, а сериите сеуште се прават, можно е Киши да создаде напролет нови серии со децата на Наруто и Хината, Саске и Сакура итн. :). А последниот филм пак Naruto The Last, ќе го пуштат во декември така да едвај чекам.

Да кажеш дека Наруто е најдоброто аниме е како да кажеш дека Џастин Бибер ја прави најдобрата музика на цел свет.

Го изгледав Ghost in the shell (1995) и позитивно ме изненади и го задржа целосно моето внимание. Како што видов има повеќе филмови, а исто така и серија. Ова би требало да ми биди како задолжителна лектира да ја прочитам во текот на зимските празници.
царе нема да зажалиш серијалот ми е во топ 10 омилени посебно ми се допаѓа музиката Kenji Kawaii направил ремек дело слушни ги следниве :roker: сечам вени на музикава :pos:

Берсерк мангава почнав да ја читам, страшна приказна, штета тоа аниме што не го продолжија.:mad:

Најдобриот аниме кој што може да постои e NARUTO. Преку глава сум пренесена во ова аниме, целото детство ми помина со него и сега многу ми е жал што за брзо време ќе заврши. Мангата е веќе при крај, а сериите сеуште се прават, можно е Киши да создаде напролет нови серии со децата на Наруто и Хината, Саске и Сакура итн. :). А последниот филм пак Naruto The Last, ќе го пуштат во декември така да едвај чекам.
Watched anime count=1;

Сега симнувај Another.
Го изгледав денес.
Хмм што знам. Квалитетно аниме ама имав поголеми очекувања. Одличен крај, мистеријата некако споро ми се одвиваше и во поголем дел од времето не бев заинтересиран. Мада кога ќе си ја замислев пореално ситуацијата, знаеа да ме полазат морници. Онака, се ставав во нивна кожа и си замислував како би било доколку сум на таа возраст и луѓето околу мене се однесуваат како да не постојам. Брутални моменти колку сакаш и очекував more devastating крај. Не се носи со Terror in Resonance.

^
Прејако заврши,едно од подобрите годинава ми беше, и Parasyte the maximum тука негде ми е ама уште не е до пола стигнато,ќе видиме како ќе се одвива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom