Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://animation.about.com/od/relat...e-Between-Japanese-And-American-Animation.htmСега вие ми одговоривте дека аниме значи анимација на јапонски, а сега ти ми викаш да ја дознаам разликата помеѓу аниме и анимација? Ајдеее...
друже оваа го разјаснивме уште пред 1 месец
Да знам но корисен е линкот каде детално ја опишува разликата па сакав да го споделам.друже оваа го разјаснивме уште пред 1 месец![]()
типот од кога толку го испофали Mirai Nikki не ми е некој фактор.јас би заменил некои али претежно се сложувам со него
според мене треба да се додаде claymore, berserk, fateтипот од кога толку го испофали Mirai Nikki не ми е некој фактор.
класичен shounen одлучи си јас лично повеќе сум за seinenHunter X Hunter vredi li da se gleda?
Јас поќе време се токмам да го почнам,ама дур не завршам со One Piece и Gintama не го почнувам.Hunter X Hunter vredi li da se gleda?
Hunter X Hunter vredi li da se gleda?
3 пати ми е гледан ФулметалНе ми е гледано ова аниме, али ако сакаш шонен (квалитетна содржински), гледај Fullmetal Alchemist: Brotherhood.
класичен shounen одлучи си јас лично повеќе сум за seinen
Гледа некој Hidan no aria да си помуабетиме?
berserkКажи некој seinen ми се здосадија shounen ...[DOUBLEPOST=1415147417][/DOUBLEPOST]
Harem од типот на zero no tsukaima или Seirei Tsukai no Blade Dance (поново)..Досадни се на таа тема..