ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобриот аниме кој што може да постои e NARUTO. Преку глава сум пренесена во ова аниме, целото детство ми помина со него и сега многу ми е жал што за брзо време ќе заврши. Мангата е веќе при крај, а сериите сеуште се прават, можно е Киши да создаде напролет нови серии со децата на Наруто и Хината, Саске и Сакура итн. :). А последниот филм пак Naruto The Last, ќе го пуштат во декември така да едвај чекам.

Најдобриот аниме кој што може да постои e NARUTO. Преку глава сум пренесена во ова аниме, целото детство ми помина со него и сега многу ми е жал што за брзо време ќе заврши. Мангата е веќе при крај, а сериите сеуште се прават, можно е Киши да создаде напролет нови серии со децата на Наруто и Хината, Саске и Сакура итн. :). А последниот филм пак Naruto The Last, ќе го пуштат во декември така да едвај чекам.

За тебе можеби е. Уствари зависи и колку аниме серии имаш гледано, кога почнав јас да гледам активно аниме серии почнав со Наруто, и да, во тоа време беше навистина интересно и добро. Но, со тек на времето стануваше се подосадно. Мангата заврши пред една недела, а серијата можно е да трае повеќе од година, затоа што како што гледам има многу филер епизоди.

Последно уредено од модератор:
ако гледаме статистички не е ни блиску до најдобро први те 3 најпопуларни аниме се One Piece, Death Note и Full Metal Alchemist а ако тебе лично ти се свиѓа повеќе од другите така пиши мене лично омилено ми е Bleach ама не е најпопуларно а Naruto има премногу дупки филтер епизоди и flashbacks

Death note e vrvot, vcera go zavrsiv po tret pa go pregleduvav. Slobodno moze da im parira na GoT i Sopranovi.

Тоа е ваше мислење. Мое е дека Naruto e нешто врвно.

Go nemam gledano Naruto, a i da sednam da go gledam nema da go izgledam celo, mnogu epizodi se, ke mi zdosadi.

@dantemkd

Овој пат, сум сериозен и ќе бидам максимално посветен на приказната, само ми треба info како иде редоследот на Fate Zero/Night или колку и да се делови. :D

Тоа е ваше мислење. Мое е дека Naruto e нешто врвно.
дргар не зборувам за мене ти кажувам факти ако не ми веруваш оди на google или wiki и провери си не зборивам јас од инает зборувам прверено од факти Naruto има голема фан база ама не е како анимеата што ги наведов погоре[DOUBLEPOST=1416075822][/DOUBLEPOST]
@dantemkd

Овој пат, сум сериозен и ќе бидам максимално посветен на приказната, само ми треба info како иде редоследот на Fate Zero/Night или колку и да се делови. :D
царе види вака гледај го fate/stay night па по него fate/zero после можеш оваа најновото што излегува сега а филмовите како кој сакаш не се повржани

Или, ако не те мрзи прочитај/играј ја мангата или VN.....Само Fate Zero е добро од аниме шо има....Stay Night е катастрофа споредено со мангата, или Zero (аниме и мангата)...Филмот од Stay Night, Unlimited bladeworks или како и да беше, не е лош, само поради тоа оти не може да биде полошо од Stay Night...Stay Night излезе прво, ама приказната првен се случува во Zero, па Stay Night...Овоа новово шо испаѓа гледај го на крај, фактички е од оние "Magical Girl" fanservice...
Пак ќе речам, мн подобро ти е да ги прочиташ прво, или играј, интересно е, а и има повеќе содржина (:
Полесно за деловите по приказна: Zero>Stay Night>Stay Night:Unlimited bladeworks>Fate:Illya prism

Или, ако не те мрзи прочитај/играј ја мангата или VN.....Само Fate Zero е добро од аниме шо има....Stay Night е катастрофа споредено со мангата, или Zero (аниме и мангата)...Филмот од Stay Night, Unlimited bladeworks или како и да беше, не е лош, само поради тоа оти не може да биде полошо од Stay Night...Stay Night излезе прво, ама приказната првен се случува во Zero, па Stay Night...Овоа новово шо испаѓа гледај го на крај, фактички е од оние "Magical Girl" fanservice...
Пак ќе речам, мн подобро ти е да ги прочиташ прво, или играј, интересно е, а и има повеќе содржина :)
Полесно за деловите по приказна: Zero>Stay Night>Stay Night:Unlimited bladeworks>Fate:Illya prism
не се согласувам со тебе fate/stay night е исто така добро аниме само zero е многу подобро а што се однесува за приказната подобро е да ја гледа нормално како што е правена да ти е поинтересно значи fate stay night , fate zero , па fate stay night unlimited blade works (оваа игра моментално за оваа и мислев да го гледа ) а оноа fate lllya prism јас не би му го препорачал тоа не е за машки тоа се само глупости

лол нуб, дај линк од MAL
Не сум многу навлезен во аниме светот и знаев дека има друго место за линкање а не IMDB. Поминаа 30 секунди дур сватам што значи MAL. Првин мислев сакаш линк за download. Сега уствари сфаќам дека ова не ти е побарувачка некаква туку сугестија кога ставам линкови да бидат од my anime list а не IMDB?
Или џабе тупев? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom