School Days значи вако тип на аниме на што ќе гледам ептен грдо заврши и приказнава многу брзо се сврти ....[DOUBLEPOST=1403388786][/DOUBLEPOST]Fairy Tail Никој не го гледа ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
го гледав јас ама сега чекам да се насобератSchool Days значи вако тип на аниме на што ќе гледам ептен грдо заврши и приказнава многу брзо се сврти ....[DOUBLEPOST=1403388786][/DOUBLEPOST]Fairy Tail Никој не го гледа ?
Јас пратам Fairy Tail,School Days баш крајот беше јак каков twist беше тоа ептен се изненадив,многу интересна приказна имаше.School Days значи вако тип на аниме на што ќе гледам ептен грдо заврши и приказнава многу брзо се сврти ....[DOUBLEPOST=1403388786][/DOUBLEPOST]Fairy Tail Никој не го гледа ?
ја гледам fairy tail ама престанав на 175 епизода ама сеа има нова сезона одвај чекам пак да гледамSchool Days значи вако тип на аниме на што ќе гледам ептен грдо заврши и приказнава многу брзо се сврти ....[DOUBLEPOST=1403388786][/DOUBLEPOST]Fairy Tail Никој не го гледа ?
Некој вака "Mirai Nikki" да има изгледано о.О ?[/quot]
Планирам да ја гледам
Го имаше еден член гледано @~2A ама незнам кај исчезна мислам дека го имаат банирано,во иднина планирам да го гледам да дозавршам со то шо иам почнато.Некој вака "Mirai Nikki" да има изгледано о.О ?
јас солидна е не е нешто нај нај али не е ни несто лошо ќе те нервира Yukiteru ако ја гледаш т.е.Некој вака "Mirai Nikki" да има изгледано о.О ?
Недела ми е резервирана за fairy tail и one piece!
Го гледам со години веќеАко успеш да го изгледаш One Piece за 1 недела браво што да речам мене ми требаше 2-3 месеца за да ги изгледам сите 600
Секоја сабота кај 10,11Fairy Tail nova ep koe vreme izlaga?
Time?
Arigato Nii-sanСекоја сабота кај 10,11
http://anichart.net/airing тука ги има сите кога излегват.