ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
School Days значи вако тип на аниме на што ќе гледам ептен грдо заврши и приказнава многу брзо се сврти ....[DOUBLEPOST=1403388786][/DOUBLEPOST]Fairy Tail Никој не го гледа ?

School Days значи вако тип на аниме на што ќе гледам ептен грдо заврши и приказнава многу брзо се сврти ....[DOUBLEPOST=1403388786][/DOUBLEPOST]Fairy Tail Никој не го гледа ?
го гледав јас ама сега чекам да се насоберат

Јас пратам Fairy Tail,School Days баш крајот беше јак каков twist беше тоа ептен се изненадив,многу интересна приказна имаше.
Dante ѕирни го можи ќе ти се бедниса:D

Fairy Tail extra e :) sea nastanive od novata sezona se epten jaki :D One piece 45 sum xD

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

ја гледам fairy tail ама престанав на 175 епизода ама сеа има нова сезона одвај чекам пак да гледам

Некој вака "Mirai Nikki" да има изгледано о.О ?[/quot]
Планирам да ја гледам
Некој вака "Mirai Nikki" да има изгледано о.О ?
Го имаше еден член гледано @~2A ама незнам кај исчезна мислам дека го имаат банирано,во иднина планирам да го гледам да дозавршам со то шо иам почнато.

Недела ми е резервирана за fairy tail и one piece!

Ако успеш да го изгледаш One Piece за 1 недела браво што да речам мене ми требаше 2-3 месеца за да ги изгледам сите 600

Ако успеш да го изгледаш One Piece за 1 недела браво што да речам мене ми требаше 2-3 месеца за да ги изгледам сите 600
Го гледам со години веќе ;) сакав да кажам недела, секоја недела, кога излагаат новите епизоди, денот со нив ми почнува :)

Fairy Tail nova ep koe vreme izlaga? Time?

Имам многу серии започнати од порано и затоа сега догледувам. Глупа сум била минатата есен(и зима), штом заради караницата со старото друштво сум престанала да ги гледам. Можам да замислам каква сум била.

Ја догледав Phantom - Requiem for the Phantom. Ми се допадна. Ја имав започнато некаде во септември-октомври. Некаде до 5-6 епизода бев кога престанав да ја гледам.
Некаде во 20 епизода за момент помислив дека серијата се претвори во романтична комедија. За среќа не бев во право.
Ein, Dwei, Drei...

Некаде во август лани ја започнав и Steins;Gate. до трета епизода стигнав и не ја догледав заради истата причина што не ја догледав и Phantom. Добра беше. Можеби една од најдобрите што сум ги гледала.
Можно ли е нешто да биде најмешното и најтажното нешто во исто време бе?
Ме потсеќа на Clannad. Пола серија се смеев, пола плачев, да се сневиди.

Сега треба FMA Brotherhood, Gungrave и Neon Genesis Evangelion да ги догледам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom