ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Tие од данте,освен Shokugun no shana та ја неам изгледано.
1.Black Lagoon
2.Durarara
3.Steins;Gate
4.School Days
5.Ergo Proxy
6.Monster
7.Gungrave
8.High school of the dead
9.Samurai Champloo
10.Desert Punk
моја грешка Shakugan no Shana пробајте го многу е добро :X3:[DOUBLEPOST=1402497008][/DOUBLEPOST]by the way при крај сум сум со Jigoku Shoujo добро аниме само третата сезона ме разочара а првите 2 сезони се со многу добра приказна

Последно уредено:
Решив за почеток да направам еден re-watch на сериите кои ми го одбележаа минатото лето.:)
Почнав со Attack on Titan.

Јас one piece го почнав до 107 еп. сум ама мислам да го баталам,не ме влечи некако.
А corpse party беше лудници :vozbud:

Не знам дали е за овде, но...
Немав друга работа па почнав да ја учам Vogel im kafig на клавир. Добро ми оди. Само се уште не можам да ја слушам без да ми се згади(кога бев болна лани најмногу ја слушав).
Би требало вака некако да звучи:
Само овој малку драми прави.

Последно уредено:
Има вакво аниме јас па мислев дека само игра има :)[DOUBLEPOST=1402784871][/DOUBLEPOST]Плус како аниме би препорачал Gintama и Sket Dance
Corpse party ти е хорор,со сечење јазици, насекаде црева,премногу крв,бесење,духови ама ептен јако ми беше посебно крајот:D,
за Gintama иам слушнато,a Sket dance шо аниме е?:)

Не знам дали е за овде, но...
Немав друга работа па почнав да ја учам Vogel im kafig на клавир. Добро ми оди. Само се уште не можам да ја слушам без да ми се згади(кога бев болна лани најмногу ја слушав).
Би требало вака некако да звучи:
Само овој малку драми прави.
како што гледам на транскрипцијава има доста ритерданда и варирање на темпата за тоа малце го ,,поти'' драматично :) Ќе ја пробам и ја деновиве[DOUBLEPOST=1402836931][/DOUBLEPOST]
Corpse party ти е хорор,со сечење јазици, насекаде црева,премногу крв,бесење,духови ама ептен јако ми беше посебно крајот:D,
Само 4 + ова е анимево? Нешто ко продолжение на играта е? не успеав поголемо инфо да најдам

како што гледам на транскрипцијава има доста ритерданда и варирање на темпата за тоа малце го ,,поти'' драматично :) Ќе ја пробам и ја деновиве[DOUBLEPOST=1402836931][/DOUBLEPOST]
Само 4 + ова е анимево? Нешто ко продолжение на играта е? не успеав поголемо инфо да најдам
Незнам како анимето е поврзано со играта,но да 4еп. има и една ова.

Sket е нешто ко Gintama чиста комедија :)[DOUBLEPOST=1402945100][/DOUBLEPOST]Уште нешто заборавив чуството на празнина кога ќе завршиш некое аниме ... :(

Последно уредено:
Decki ako moze nekoj da mi dade predlog anime za gledanje (po moznost seinen anime)

^
Rainbow:Nisha Rokubou no Shichinin
Btooom
Baccano
Сите 3 се сеинен :)

ќе го пробам Rainbow:Nisha Rokubou no Shichinin другите сум ги гледал фала многу царе

Hunter x Hunter е shounen
Claymore,Shakugan no Shana,Fate/stay night(и Fate/stay zero) е веќе гледано
али фала ипак (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom