ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
јас солидна е не е нешто нај нај али не е ни несто лошо ќе те нервира Yukiteru ако ја гледаш т.е.
Ма нуеее, ја имам гледано, само пред некој ден ја симнав пак, па си викам да не има некој друг тука :)

Некаде во август лани ја започнав и Steins;Gate. до трета епизода стигнав и не ја догледав
Догледај ја, супер е, според мене едно од најдобрите :))

Ма нуеее, ја имам гледано, само пред некој ден ја симнав пак, па си викам да не има некој друг тука :)

Догледај ја, супер е, според мене едно од најдобрите :))
Ја догледав. Вчера. Супер е.

FMA го имам гледано обичниот вреди да се гледа овај FMAB и каде е разликава ...
мислам дека FMAB ја следи мангата подобар е од обочниот исто како Hellsing и Hellsing Ultimate

188 EP FT како ви изгледа? :D Едвај чекам наредната кога Лаксус ќе биде малку потечен(малку више) од Јура :cool: :D

188 EP FT како ви изгледа? :D Едвај чекам наредната кога Лаксус ќе биде малку потечен(малку више) од Јура :cool: :D
Следната еп. ќе биди епик,можно е Лаксус да изненади несе знај,според мене мислам дека Лаксус ќе го јади.

Следната еп. ќе биди епик,можно е Лаксус да изненади несе знај,според мене мислам дека Лаксус ќе го јади.
Ke vidime :) nego vlezi ti na fb ti pisav :p

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

Soul eater so se raboti?

Soul eater so se raboti?

Децава се во школо кое е предводено од самата Смрт(Shinigami). Приказнава се развива околу 6 карактери, кои се во тимови по 2, и едниот/та е оружје, а другиот/та е "Weapon Meister", самото име кажува. Одкога почнува, па до крај, овие 3 групи пробуваат да соберат 100 души, со што тие 3 "Weapon meister's" стануваат појаки, односно стануваат "Death Scythes"
Вреди да се изгледа (:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom