ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Гангрејв ги имам изгледано првите 3/4 епизоди и многу одбивно ми делуваше и не продолжив да го гледам, знам една тинејџерка се отепа од монолози држење и плачење и ми скурчи не продолжив да го гледам.

Првите епизоди фактички ништо не кажуваат, подоцна прикажуваат што биле порано и како дошле/дошол тој што го виде на почетокот.

Ги изгледав и двете сезони од Kuroko no Basket.
Ми се допаднаа.
Крајот можеше да биде и подобар, но што да се прави?
Ако, во ред е и вака. И не беше толку лош крајот.
Не, беше ни толку добар, но да не ја должам.

Сега започнувам со Gungrave.
Пошо многу љубам кошарка :) ќе го симнам анимево, а за Гангрејв и јас ја откажав ради истата причина како членот погоре, а глупо ми е некако да скокам епизоди и ја баталив

Се запушти темава.:свиркам:
Деновиве најдов слободно време и ја изгледав Speedgrapher.Нешто слична е на Darker than Black,има луѓе со супер моќи само е многу помистериозна.Задаволен сум од серијава имаше интересна приказна и многу добро осмислен негативец, негативецот посебно ми се допадна.
Она што не ми се допадна е анимацијата и супер моќите што ги имаше во серијава, беа несекојдневни да не речам глупи.
И има бааги перверзни сцени,информацијава е за TheQueen.:)

За некој период по препорака на @Max Legend , ќе го изгледам анимето Guin saga, а исто така ќе ја почнам и мангата. Засега очекувањата ми се високи, па ќе видиме што ќе испадне. :)

^ ја почнав, интересна е, само ако заврши ко берсерк ќе се ебам.:P

^ ја почнав, интересна е, само ако заврши ко берсерк ќе се ебам.:P

25/6 епизоди се?
-Вака по мое мислење мислам дека нешто слично ќе заврши ко Berserk, бидејќи мангата е доста поголема според бројот на чаптери.

25/6 епизоди се?
-Вака по мое мислење мислам дека нешто слично ќе заврши ко Berserk, бидејќи мангата е доста поголема според бројот на чаптери.
Да 26 се, до 8ма сум.Не ми пречи ако нема крај, само да не биде вознемирувачки:)

Едно мало спојлерче од мене се надевам дека нема ви смета.. :D
h
Моментов е pure epicness... :icon_mrgr:

Ги изгледав и двете сезони од Kuroko no Basket.
Ми се допаднаа.
Крајот можеше да биде и подобар, но што да се прави?
Ако, во ред е и вака. И не беше толку лош крајот.
Не, беше ни толку добар, но да не ја должам.

Сега започнувам со Gungrave.
Супер е куроко до 6-та од втора сум, не знам кај ја ископа да не имаш некое слично аниме да препорачаш.

Едно мало спојлерче од мене се надевам дека нема ви смета.. :D
h
Моментов е pure epicness... :icon_mrgr:
Не е бе спојлер, да беше дел од мангата што не бил во анимето ќе беше спојлер. Ама вака не е, слободно ставај ги епизодата е искочена веке 1 недела скоро :D

@TheQueen

Абе шо напрај со Gungrave, ја престана? :P
Абе, не прашувај!
И сама не знам веќе до каде сум со било која серија. Не знам каде ми е главата овој месец. Имав регионален по физика(победив). На 31-ви сум на републички физика, а на 30-ти сум на некој си натпревар по ликовно. После има екстерно.
Да помине учебната година и ќе догледам што имам започнато.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom