ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Утре почнувам да гледам Accelerator no index...

хм ја гледав шо знам 1сезона ваљда и се откжав на 2се мислам некако доста детско ми изгледаше и здосади ... :|
Некој да ме разубеди дека треба да му дадам шанса и да го догледам ? :D

Мојата листа за во иднина:

1. Ја завршувам Fullmetal alchemist и Fullmetal alchemist: The Brotherhood
2. Dragon ball Z (do 152 sum) и останатио дел
3. Завршувам Monster
4. Ја гледам серијата Mirai Nikki
- Можеби ќе и дадам шанса и на Guin Saga во меѓувреме...
5. Почнувам да ја читам мангата Berserk! :icon_mrgr:

Done! :ROFLMAO:
--- надополнето: 16 јули 2013 во 16:38 ---
On going e или завршено ?

Врска немам ама се премислив после коментарот на J + , а и плус било сосема спротивно од тоа што јас видов на јутуб. :cautious:

Абе глеј интересно ми беше мене имаше неколку добри сцени со тепачки ама после затупи некако ,здосади и ја заебав ... Пробај ти изгледај повеќе епизоди можеби ќе ти биде интересна ...

Done! :ROFLMAO:
--- надополнето: 16 јули 2013 во 16:38 ---

Врска немам ама се премислив после коментарот на J + , а и плус било сосема спротивно од тоа што јас видов на јутуб. :cautious:

Пробај го Deadman Wonderland нема да зажалиш :D

If anyone has been reading OP lately you'll know that Oda-sensei has been taking subtle jabs at FT. Well, I guess Mashima-sensei either finally caught wind of it or decided enough was enough. Chapter 343 of FT has some...interesting dialogue. Stay tuned.
Некој поупатен да ми ја објасни ситуацијата ?
Ода работи сеа на ФТ ? Машима се откажал ?

коцка

Леле колку е убооооооооооооооооооооо :vozbud:, зошто вака во Македонија нема? :(((((((((((

коцка

Леле колку е убооооооооооооооооооооо :vozbud:, зошто вака во Македонија нема? :(((((((((((

затоа што сме заостанати 10000 години у србија почнаа да продаваат наруто преведени на српски кај нас ке дојде за 100 години

а и кога ќе ги преведат се прашувам...како ли ќе бидат преведени :P ама пак, подобро нешто отколку ништо

имаше и бинго на крај, добив три манга на јапонски :D јеееее
полека ќе дојде и во мк, порано ни тоа сега што го има го немаше

царе што манги се ??? бас ме интересира ја имам Berserk Bleach и High school DxD light novel на Јапонски :3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom