ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Гледав една серија Аватар и ептен пријатно ме изненади

Многу спори се некако.. Мислам подобро ќе беше ако излагаа чаптерите еднаш неделно,него еднаш месечно.А анимот само да не излезе од контекст како што си имаат навика обично да прават.. На пример гледав Руроори Кеншин анимот и ја читав мангата после тоа имаше тешки киксови.. Многу голема разлика имаше помеѓу анимот и мангата што е лошо.. А и крајот не ми се свиѓаше(зборам за компанијата не главниот лик..) xD можеа да се потрудат малце повеќе,ипак Кеншин беше меѓу првите аними кој направи бум!

Многу спори се некако.. Мислам подобро ќе беше ако излагаа чаптерите еднаш неделно,него еднаш месечно.А анимот само да не излезе од контекст како што си имаат навика обично да прават.. На пример гледав Руроори Кеншин анимот и ја читав мангата после тоа имаше тешки киксови.. Многу голема разлика имаше помеѓу анимот и мангата што е лошо.. А и крајот не ми се свиѓаше(зборам за компанијата не главниот лик..) xD можеа да се потрудат малце повеќе,ипак Кеншин беше меѓу првите аними кој направи бум!

Прочитај Code Geass: Lelouch Lamperouge of the rebellion и изгледај го анимето. Да видиш колкава разликата е..

mute се сеќаваш? :icon_mrgr:

Исто така и Claymore го усраја анимето, а додуша и во мангата ја тупеа (можеби ја тупат уште, ја баталив).

Прочитај Code Geass: Lelouch Lamperouge of the rebellion и изгледај го анимето. Да видиш колкава разликата е..

mute се сеќаваш? :icon_mrgr:

Исто така и Claymore го усраја анимето, а додуша и во мангата ја тупеа (можеби ја тупат уште, ја баталив).

Многу мрзам така.. Штета за анимот и мангата губат на поени поради алчност!Ако било предвидено 150 епизоди направи толку,не ја тупат и испаѓа за нигде! И на крај пак нема све да направат како што треба,на пример Сано од Кеншин,комплетно го зезнаа на крај! Демек отворено е за вашата имагинација,а баш ради него ја гледав серијата :pos: :pos:

Го изгледав и најновиот излезен филм од Berserk. М.м.е. кога го глеав Грифис во онаква состојба ми се слошува и мене. Каков човек беше, а до кое ниво дојде, она менталнотно суштество да го донеси до онаа состојба. Како и да е, после тоа i don't give a fuck!

-Сеуште не ми е јасно зошто се молеше самиот да не го допрат затоа што...
ќе дојде денот кога ќе треба да се жртвуваат т.е. да ги жртвува
, а после тоа она да му го направи на Гац? o_O

Многу ми беше конфузен....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom