Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Штом завршам со Berserk (не читам манга,затоа што е ненормално долга, а јас кутриот не можам да ја дозавршам Claymore така да..)
Следни на листава ми се:
1)Vampire Hunter D
2)Deadman wonderland
3)Gungrave (ова сосема случајно ја најдов на листава во TopAnime..)
Ја гледав првата епизода од Virus Buster Serge. Некако сум индиферентен за серијата, епзиодава од тоа што гледав не е како што ја замислував серијата. Вреди ли да трошам време да го гледам целиот серијал, или да ја баталам скроз? Ме чекаат Ergo Proxy и Blue Gender и така и така.
Virus Buster Serge
Серијава има скор помал од 6 на МАЛ, на оваа не би и го погледнал профилот повеќе од 3 секунди, не па епизодите да ги гледам. Слободно батали.
Ergo Proxy е доста фалена, ако си по тој жанр, мене ми е на листата за гледање, ама уште не е дошла на ред ^ ^.
Blue Gender, оваа има скор од 7.16, ако ништо повеќе, треба да е ОК, зависи од колку ќе ти се свиѓа приказната.
Две сезони по околу 25 епизоди. Гледај нема да зажалиш, многу јака серија е.Абе луѓе оваа Code Geass начекувам доста позитивни критики?
Шо аниме е, колку епизоди/сезони се?
Code Geass e мојата најомилена серија, според мене нема поубавaАбе луѓе оваа Code Geass начекувам доста позитивни критики?
Шо аниме е, колку епизоди/сезони се?
Почнав да гледам DEATH NOTEJакичко е