ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Предлог за некое интересно аниме, што нема многу епизоди? :)
Досега гледани ми се ремек делото Death Note, Full Metal Panic, Full Metal Alchemist, School Rumble, Sailor moon, малце One Piece...

Предлог за некое интересно аниме, што нема многу епизоди? :)
Досега гледани ми се ремек делото Death Note, Full Metal Panic, Full Metal Alchemist, School Rumble, Sailor moon, малце One Piece...
Hellsing ! :)
Btw, da si go dogledas One Piece smesta :icon_mrgr:

badass animirano klanje samo krajot ne mu cini oti sekako deka krajnata epizoda ne e ustavri zavrsetok na serijalot :)

badass animirano klanje samo krajot ne mu cini oti sekako deka krajnata epizoda ne e ustavri zavrsetok na serijalot :)

Да исто така начекав коментари демек крајот бил глуп,не ме спојлерисувај доутре ке ја завршам.. :P

Posle ke go gleam...
1)Deadman wonderland
2)Elfen lied

Any comment? :)

Кога ќе го гледаш Berserk?

Да завршам со овие 2(3 со се Клејмор).. и ќе почнам i swear! :)
Многу пати си ми ја предложил,јас изгледај 1-2 епизоди и ме демотивира што е ептен голема :))) ама после One piece,Dragon ball и Naruto неам гледано големо аниме така да ова е следно..

Многу пати си ми ја предложил,јас изгледај 1-2 епизоди и ме демотивира што е ептен голема :))) ама после One piece,Dragon ball и Naruto неам гледано големо аниме така да ова е следно..
Што збориш големо аниме, серијата е стандард сезона од 25 епизоди, а филмвите се едниот саат другиот саат ипол.

Berserk ima 25 epki.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom