H
HCL
Гостин
HCL убрзај за листата, и плус сакам да те питам кое аниме е поинтересно за да почнам да симињам пак.
Ти пратив мој MSN преку ПП. Бидејќи и онака не се појавувам на форумов често веќе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
HCL убрзај за листата, и плус сакам да те питам кое аниме е поинтересно за да почнам да симињам пак.
ФалаТи пратив мој MSN преку ПП. Бидејќи и онака не се појавувам на форумов често веќе.
Можит и менеТи пратив мој MSN преку ПП. Бидејќи и онака не се појавувам на форумов често веќе.
Ја прв ти побарав листа :РЌе ти помогнам ако сакаш :wink: Ако си од СК ќе ти даам аниме па стај гоСамо треба уште мноооогу аниме да додадам.
Ако нешто немаш се разбира
Ја колектирам аниме, барем почнав па ќевидиме
До сеа иам некој си околу 10 анимеа (ама 10 онака фајнал фантази 4 се ја ко 1 ги рачунам
)Олку имам гледано се на се http://myanimelist.net/animelist/ReVe0ke

Не, све тоа е ок, твој вкус, али други не можат да гледаат. Многу е тешко кога читаш било каков ситен дреч текст (особено ДРЕЧ црвен) со голем контраст од црната позадината. Ако му е тешко на читателот да го поднесе тоа, губи интерес, се откажува и не го чита.Јака е црвена![]()
Хехе ја и Драган заедно симињаме (т.е не баш заедно ама уше одма си разменуваме и тоа шо симињам ја не го симиња он за да не симињаме истоАко сакаш акција - Claymore или Darker than Black
хумор - Great Teacher Onizuka (до солзи сум се смеел на ова)
и едниствено аниме шо некако ме потсеќа на Death note e Code Geass.
) и веќе ми е на 60% даркер ден блек, клејмор торентов еве го чека на ред да дојде после форматот на РСто а коуд Џис (ако се чита така) се две сезони кои идат после клејмор на листа зашо сите го зборите тоа
Ама која е првата сезона? Како точно се вика? И ова комедијава голема ли е? Колку гига зафаќа... (мн ми е спор нетот за да проверам толку линкови, 50 гига иам симнато месецов едвај успеав да пуштам кајганава....)