ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Само треба уште мноооогу аниме да додадам.
Ќе ти помогнам ако сакаш :wink: Ако си од СК ќе ти даам аниме па стај го :) Ако нешто немаш се разбира :) Ја колектирам аниме, барем почнав па ќевидиме :) До сеа иам некој си околу 10 анимеа (ама 10 онака фајнал фантази 4 се ја ко 1 ги рачунам :))

И јас имам негде околу 30 аниме на двд и во компјутеров што не ми се средени. Ако сакаш можам да ти дадам аниме сеа сум моментално Ск ама ќе си одам Прилеп петок и до 15 феб можи да не бидам ск. Олку имам гледано се на се http://myanimelist.net/animelist/ReVe0ke

Уфф за малце ќе се исплашев х) Го утнав дет ноут си викам нормален ли е човеков дет ноуд да нема! ама си имал х)

Во моментов гледам Higurashi no Kaku Koro ni (се надевам добро го спелував).Супер е.Прв пат гледам вакво нешто после Дигимон.Јапонскиот јазик многу ми е интересен за слушање а и темата на анимето е добра , едвај чекам да видам како ќе испадне крајот.Nano Desu =D

Јака е црвена :D
Не, све тоа е ок, твој вкус, али други не можат да гледаат. Многу е тешко кога читаш било каков ситен дреч текст (особено ДРЕЧ црвен) со голем контраст од црната позадината. Ако му е тешко на читателот да го поднесе тоа, губи интерес, се откажува и не го чита.

Иначе, нека даде некој предлог за што следно да симнам. Нешо у стил на: Bleach, Naruto, Death Note, Full Metal Alchemist или Full Metal Panic. Ако нема ништо ко овие анимеа, нешо по смешно.

Сеа да прокоментирам за Bleach:

Анимето е закон, све, ја читав мангата до негде пред некој 3 години, све е според мангата, типките се феноменални, али... имаше нешо шо многу ме курчи. Си гледаш ти така, Ичиго се спрема за најголемата битка што ја имал до сеа, се убацува една песна у позадина шо се вика SENSATIONAL!!! На почеток е добра песната, али кога се убацува ВОКАЛ у сред ТЕПАЧКА и у сред разговор.... Барем вокалот да беше некој убав вокал.... АМА НЕ!!! ОНИ СТАИЛЕ НЕКОЈ ПРОПАДНАТ, ЖЕНСКИ, ЦРНЕЧКИ, ЏЕЗ ВОКАЛ!!!

Ако сакаш акција - Claymore или Darker than Black
хумор - Great Teacher Onizuka (до солзи сум се смеел на ова)
и едниствено аниме шо некако ме потсеќа на Death note e Code Geass.

Ако сакаш акција - Claymore или Darker than Black
хумор - Great Teacher Onizuka (до солзи сум се смеел на ова)
и едниствено аниме шо некако ме потсеќа на Death note e Code Geass.
Хехе ја и Драган заедно симињаме (т.е не баш заедно ама уше одма си разменуваме и тоа шо симињам ја не го симиња он за да не симињаме исто :)) и веќе ми е на 60% даркер ден блек, клејмор торентов еве го чека на ред да дојде после форматот на РСто а коуд Џис (ако се чита така) се две сезони кои идат после клејмор на листа зашо сите го зборите тоа :) Ама која е првата сезона? Како точно се вика? И ова комедијава голема ли е? Колку гига зафаќа... (мн ми е спор нетот за да проверам толку линкови, 50 гига иам симнато месецов едвај успеав да пуштам кајганава....)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom