H
HCL
Гостин
HCL убрзај за листата, и плус сакам да те питам кое аниме е поинтересно за да почнам да симињам пак.
Ти пратив мој MSN преку ПП. Бидејќи и онака не се појавувам на форумов често веќе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
HCL убрзај за листата, и плус сакам да те питам кое аниме е поинтересно за да почнам да симињам пак.
ФалаТи пратив мој MSN преку ПП. Бидејќи и онака не се појавувам на форумов често веќе.
Можит и менеТи пратив мој MSN преку ПП. Бидејќи и онака не се појавувам на форумов често веќе.
Ќе ти помогнам ако сакаш :wink: Ако си од СК ќе ти даам аниме па стај гоСамо треба уште мноооогу аниме да додадам.
Олку имам гледано се на се http://myanimelist.net/animelist/ReVe0ke
Не, све тоа е ок, твој вкус, али други не можат да гледаат. Многу е тешко кога читаш било каков ситен дреч текст (особено ДРЕЧ црвен) со голем контраст од црната позадината. Ако му е тешко на читателот да го поднесе тоа, губи интерес, се откажува и не го чита.Јака е црвена![]()
Хехе ја и Драган заедно симињаме (т.е не баш заедно ама уше одма си разменуваме и тоа шо симињам ја не го симиња он за да не симињаме истоАко сакаш акција - Claymore или Darker than Black
хумор - Great Teacher Onizuka (до солзи сум се смеел на ова)
и едниствено аниме шо некако ме потсеќа на Death note e Code Geass.